Autóvásárlás ebben az esetben nem éri meg?
Komolyan végig gondoltam mennyiszer használnám:
hétvégente 1 bevásárlás + 1 kirándulás( változó táv: 10km-től akár több száz km is)
Hétköznap egyáltalán nem használnám.
Így nem éri meg?
A bevásárlás megoldható a gyakoribb bevásárlásokkal, nem tudom hol laksz, de a kerékpár/busz és/vagy a wigo/MOL limo is opció.
Ami a kirándulásokat illeti, nyilván kirándulásfüggő, de többnyire a vonat is elvisz.
Egyébként én is ugyanúgy használom mint te.
Egy kényelmi eszköz, lehet nem éri meg, de megtehetem hogy fenntartsam, megengedhetem magamnak, nem áll benne sok pénz és nem is igazán viszi.
Egy 20 éves, karbantartott, megbízható autóról beszélünk.
Ha valami nem túl drága, olcsón fenntartható autót veszel akkor simán megéri.
Én is kirándulok sokat tavasztól ősz végéig autóval és ezerszer könnyebb vele eljutni ahova akarok.
Az autó önmagában sosem éri meg, csak van amikor, van olyan élethelyzet, amikor nélkülözhetetlen, a te esetedben nyilván nem az.
Csak a pénztárcádon múlik hogy meg enegdheted-e magadnak.
Mert egy autót nyilván nem csak megvenni kell, hanem tankolni, karbantartani, javítani, adót és biztosítást fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!