Miért nincs az autóban fütés?? Seat Cordoba 1.6 motorkód 1f 1995.
"arra írtam, hogy komoly, hogy még egy fűtéscsapot is baxnak beletenni...."
Értem.
De én örülök, hogy nincs fűtéscsap. Eggyel több hibaforrás lenne, ahogy ez nálad is kiderült.
Nem jelent hátrányt, hogy a meleg víz pluszban kering valahol. Meleg víz van bőven, sőt fölöslegben, ha jár a motor.
És az autómban a befújt levegő nem lesz langyos, ha hidegre van állítva. Mert olyan a konstrukció. A tied azért fújt langyosat, mert másként tervezték meg a levegő útját. Arra számítva, hogy a fűtéscsap majd bezár és a radiátor hideg lesz.
Szasztok! Egyentalán má langyosat sem fujj! Minden át lett má nézzve közép konzolnál radiátornál má minden! Nem folyik sehol el a fagyállom!
Viszont utána nézztem hogy a kiegyenlítő tartályon a sapkába lévő szelep ha meghal, ha korábban nyit vagy ugy marad akkor nem lesz kellő nyomás és nem minden hova jutt el a hütő víz! Furcsáltam is hogy üzem melegen ( tudom hogy tilos meg veszélyes) de simán leveszem a sapkát nincs benne nyomás! Vízpumpa az új rendesen van keringés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!