Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Örököltem egy autót de nincs...

Örököltem egy autót de nincs jogosítványom hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 4x buktam forgalmi vizsgán mert mindig sikerült 10 hiba vonalat össze szednem. Figyelmetlen vagyok nagyon és hamar el megy a koncentráciom. Édesapám egy hónapja hunyt el és rám hagyta a családi autót. És most nem tudom mit tehetnék. Férjem azonnal el akarja adni de én több szempontból is kötődöm hozzá. Valami tanácsot tudnátok adni? Nem szeretném ha pusztulat lenne az autó sorsa és eladni sem.
nov. 3. 21:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
20%
add el!!
nov. 3. 21:52
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

"Nem szeretném ha pusztulat lenne az autó sorsa és eladni sem"

Miért nem használja a férjed?

nov. 3. 21:55
 3/19 A kérdező kommentje:
Mert neki van kettő is és nem kell még egy. Eladni viszont azért nem szeretném mert túl sok emlék fűz hozzá. Jogosítványt meg nem tudom valaha sikerül-e meg szereznem amilyen béna vagyok.
nov. 3. 22:08
 4/19 anonim ***** válasza:
80%
Akkor adjátok el a másik kettőt és használja ezt.
nov. 3. 22:15
 5/19 A kérdező kommentje:
Nem hajlandó erre mert szerinte az az autó amit kaptam egy hulladék. 85 ezer km van benne szalonbol vette édesapám annak idején és rendszeresen karban tartotta garázsban állt az autó és az ég adta világon semmi baja. Még ott van a garázsban nem volt erőm oda menni érte. Meg nem is vezethetek. Lehet butaság ennyire kötődni egy tárgyhoz de nekem akkor is fontos.
nov. 3. 22:22
 6/19 anonim ***** válasza:
77%
milyen autó ez?
nov. 3. 22:26
 7/19 anonim ***** válasza:
38%
Vezesd így. Benzinnel megy, nem jogsival.
nov. 3. 22:44
 8/19 anonim ***** válasza:
82%
Nah megjött Kalányos Alehándró, az utak királyának tanácsa:D
nov. 3. 22:47
 9/19 A kérdező kommentje:
Egy 2007-es Volkswagen Golf
nov. 3. 23:02
 10/19 anonim ***** válasza:
69%
Ne add el. Én is örököltem apám veterán kocsiját. Soha nem adnám el!
nov. 4. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!