Milyen motort ajánlatok?
50cm3 vennék motort ami a közútra alkalmas amik tetszenek azaz Aprilia SX50
Miket ajánlotok? Illetve mikre kellene oda figyelni?
Első motorom, városba használnám, erdőbe meg ilyenek nem főuton vagy hosszútávon
Nekem is van ilyen motorom, és azt mondom, hogy csakis gyárias állapotút vegyél, szóval kerüld a tuningolt, kókányolt motorokat. Az nem baj ha fel lett újítva, de ha pasztázást látsz, azt is hagyd ott. Számomra az nem igényes felújítás, ha spórolnak egy párezer forintos tömítéskészleten, plusz a váltó hézagolásában is számolnak vele.
Nekem a 2008-as SX50-esemen van hűtőventilátor, de ahogy olvastam hasonló supermotokról lespórolták, pedig nekem lassú haladásnál el szokott indulni a ventilátor, szóval jó ha van rajta. Erdőbe inkább ne menj vele, mert az SX-en utcai gumi van, mint egy sportmotoron, és az nem túl jó terepre.
Ezen felül a szokásos dolog, de jobb ha viszel magaddal valakit aki tapasztaltabb motoros.
Most igazából Aprilia RS4 50-et nézegetek, 180cm-el mennyire lenne jó?
Megbízható a motor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!