Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motort ajánlatok?

Milyen motort ajánlatok?

Figyelt kérdés

50cm3 vennék motort ami a közútra alkalmas amik tetszenek azaz Aprilia SX50

Miket ajánlotok? Illetve mikre kellene oda figyelni?

Első motorom, városba használnám, erdőbe meg ilyenek nem főuton vagy hosszútávon

nov. 2. 17:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem is van ilyen motorom, és azt mondom, hogy csakis gyárias állapotút vegyél, szóval kerüld a tuningolt, kókányolt motorokat. Az nem baj ha fel lett újítva, de ha pasztázást látsz, azt is hagyd ott. Számomra az nem igényes felújítás, ha spórolnak egy párezer forintos tömítéskészleten, plusz a váltó hézagolásában is számolnak vele.

Nekem a 2008-as SX50-esemen van hűtőventilátor, de ahogy olvastam hasonló supermotokról lespórolták, pedig nekem lassú haladásnál el szokott indulni a ventilátor, szóval jó ha van rajta. Erdőbe inkább ne menj vele, mert az SX-en utcai gumi van, mint egy sportmotoron, és az nem túl jó terepre.

Ezen felül a szokásos dolog, de jobb ha viszel magaddal valakit aki tapasztaltabb motoros.

nov. 2. 20:24
 2/2 A kérdező kommentje:

Most igazából Aprilia RS4 50-et nézegetek, 180cm-el mennyire lenne jó?

Megbízható a motor?

nov. 2. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!