A1-es jogosítványhoz milyen motort ajánlatok ?
Figyelt kérdés
Elképzeléseim jelenleg azok a sport és annak túra verziója közé esik.
170cm vagyok.
Kisebb túrákra használnám és majd iskolába menni vele vagy csak úgy a városban egy kört.
400k és 500k Ft-ért gondolkozok !
16/L
2020. jún. 9. 16:33
1/3 anonim válasza:
Akkor első motornak kiváló lehet ezek közül egyik. Legfontosabb, hogy karban legyenek tartva. Előző tulajok is, meg te is.
Yamaha R125
Honda CBR125R
Ninja 125
Honda NSR125
Esetleg Aprilia RS125.
Én a helyedben az egyik Hondát választanám, azokból van elég sok ebben az árkategóriában.
2/3 anonim válasza:
Honda CBF125. Ez kényelmes kis gép, nem fogod megbánni. Érdemes venni rá egy csomagtartót, hogy pakolható legyen.
A1 kategóriában egyébként jó nagytestű robogók vannak, érdemes azon között is szétnézni.
3/3 anonim válasza:
A CBF se nem sport, se nem túra-sport, ezért nem írtam bele a rövid listámba. Amúgy az is jó motor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!