Télre eltett járművekből érdemes kiszerelni az akkumulátort és fagymentes helyre tenni?
Figyelt kérdés
Motor, motorcsónak, kabrió, bármi amit az emberek többsége ősszel letesz és csak tavasszal szezon kezdetén használ ismét újból.
Ilyeneknél ajánlott az akkumulátort kiszerelni és olyan helyen tárolni a szezon kezdetéig ahol nincs fagy?
ma 17:05
1/3 anonim válasza:
Fagymentes helyre érdemes, de fűtött lakásba nem. Én a motort fedett de nem szélvédett helyen tárolom, néha rádobok egy csepptöltőt az akksira, régi, karbis, immobilizer sincs benne, semmit nem kell rajta tölteni. Ha nem itthon lenne, hanem mondjuk motorcsónak esetén tőlem több km-re telephelyen, akkor lehet, hazahoznám télire az akksit.
3/3 dirtboy válasza:
Motor aksit én kiszoktam venni és bent tartom,néha rárakom töltőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!