Megéri ezt megvenni?
Figyelt kérdés
Autóvásárlás elott állok. Egy Citroen C4 2.0 HDI-t néztem ki. Valaki tud mondani róla valamit?esetleg tapasztalat? 2012es évjárat egyébkéntokt. 29. 22:35
1/5 anonim válasza:
Én ezt sose értettem az ilyen bugyuta kérdéseket.
Amit te is ide írsz ez alapján mégis mit lehet mondani.
Ha oda kerül a sor és beviszed egy átvizsgálásra , mondjuk nagyon jó szerelők nézik át, mág akkor se lehet 100 %-ra biztos hogy ez minden téren jó.
Egy 12 éves autó lehet nagyon jó, akát újszerű is, de lehet egy lelakott trágyadomb is.
Most itt azt mondaná 10 ember hogy bizony ez nagyon jó, akkor már meg is vennéd minden fenntartás nélkül?
2/5 anonim válasza:
Nem éri meg autót venni, ha nem olyat veszel ami tartja az értékét. (Ez speciel pont nem ilyen) De valamivel gondolom kell közlekedned szóval…
3/5 retektorta válasza:
És esetleg Citroën facebook csoport.
4/5 anonim válasza:
Nem! Én megtiltom, hogy ilyen autót vegyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!