Megéri megvenni az Audi A6 Allroad 2005-ös szeriáját?
Figyelt kérdés
Gondolkoztam hogy veszek egy ilyet, de hallottam róla rosszat is pl: a 2,5L V6 TDi motorral szerelt példányok nem jókjúl. 13. 13:36
1/4 anonim válasza:
Őszintén, mennyire jó ötlet megvenni egy ex-prémium autót? Ex prémiumot keresve nem tudom, hogy a japán exprémiken kívül melyik nem gtk, ha valamit csinálni kell rajta.
Állítható/adaptív felfüggesztés, a vételár haramada, de lehet a fele ha javítani kell😉
2/4 anonim válasza:
"Megéri megvenni..."
Nem
Majom-Banán effektus. De ez a tipus, még relatív jó állapotban is elég sok "Banánt" kér. Öreg bonyolult gépek ezek.
3/4 anonim válasza:
Összességében egyik autó sem éri meg, mert folyamatosan költeni kár amennyiben folyamatosan használjuk is. De ezen belül is van olyan ami k.rvára nem éri meg. Na ez pont ilyen.
4/4 anonim válasza:
2.5-nek utána tudsz olvasni, van jobb, rosszabb.
Az Allroad kétség kívül nem éri meg. Úgyse hazsnálod ki, akkor meg csak plusz hibaforrás, plusz súly, plusz fogyasztás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!