Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Belefutottam egy traffipaxba....

Belefutottam egy traffipaxba. 60-as táblánál 80-al mentem, szerintetek kapok bírságot?

Figyelt kérdés
okt. 29. 21:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

9. Ilyet minden gyorshajtó kitalál és tud mondani.

Ha te ilyen helyzetben nem tudsz gondolkozni akkor főleg megérdemled a büntetést.

Inkább pénz büntetés mint baleset legyen.

okt. 30. 06:44
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért az meredek, hogy a ködre fogja valaki a gyorshajtást... Ilyenkor kellene elvenni a jogsit is, aki ennyire fogalmatlan minek van az utakon? Aztán meg a szokásos beteg mamakártya. A világ összes édesanyája nem elég rá, annyi beteg nő van ebben az országban
okt. 30. 07:53
 13/21 anonim ***** válasza:
22%
Határeset...
okt. 30. 08:30
 14/21 A kérdező kommentje:

Értem, hogy én vagyok a szar, sajnálom, hogy feltettem egy egyszerű kérdést mert azt hittem, hogy itt majd kaphatok választ ahelyett, hogy szét leszek oltva. De azért ne csináljon senki se úgy, mintha soha az életben nem ment volna gyorsabban a megengedettnél, mert az eléggé nagy képmutatás lenne.

És ez sajnos nem mamakártya volt:)

Elnézést kérek, ha valakit esetleg ezzel felhúztam, legyen szép napotok🫶

okt. 30. 10:18
 15/21 A kérdező kommentje:
És mielőtt bárki mondja, hogy én is képmutató vagyok, mert édesanyámra fogom a gyorshajtást: igazatok van, nincs okom akkor sem gyorsabban menni, ha ennyire sietek valahova. Beismerem a hibámat, csak szeretném ha itt most nem vitatkoznánk ezen többet, mert ezzel igazából semmit nem fogunk elérni
okt. 30. 10:24
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz képest elég jól próbálod magad mentegetni továbbra is, lehetett tovább menni a mamakártya után a "de te is" kártyát is sikerült kijátszani. Cask így tovább XD
okt. 30. 10:27
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

#15 Az még csak egy dolog, hogy aki beismeri a hibáit, az nem mentegetőzik, na de eleve nem is gondolkodik ilyeneken és főleg nem próbál minden létező apróságot figyelembe véve választ kapni erre a kérdésre, tehát ki sem fog írni ilyet.

Nem vagyunk képmutatók. Na jó, magam nevében beszélek csak: én nem vagyok képmutató. Egyrészt mert ha el is kap a ló, nem a városban. Másrészt főleg nem ködben. Harmadrészt főleg nem ennyivel. Negyedrészt fel vagyok rá készülve, hogy egyszer lehet belefutok majd egy trafiba és fizetnem kell. Nem jártam még így, de ha egyszer igen, akkor így jártam, na bumm, küldjék nyugodtan, kifizetem. Úgyhogy nem, nem vagyunk egyformák egyáltalán és így nincs is semmilyen képmutatás.

okt. 30. 10:39
 18/21 retektorta ***** válasza:
100%
Beteg anyukádhoz, persze :) Mindenki siet valahova, kivéve engem. Én csak szeretek gyorsan menni, és kifizetem ha bemérnek, nem itt rinyálok. Anyukádnak jobbulást :)
okt. 30. 10:47
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Kapsz.
okt. 30. 11:27
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is a beteg anyukámhoz siettem tegnao, azért mentem 150-nel 50 helyett. 2 éve meghalt már, azért kellett ennyire sietnem biztosúr.
okt. 30. 11:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!