Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motor,vagy inkább elektromos...

Motor,vagy inkább elektromos roller?

Figyelt kérdés

okt. 29. 11:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Tengeralattjáró, ennyi infó alapján
okt. 29. 12:49
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
LoL
okt. 29. 13:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Elektromos motor
okt. 29. 14:05
 4/12 anonim ***** válasza:
26%
A benzines kismotor még mindig megbízhatóbb és gyorsabb hosszabb távon, mint egy elektromos sz**. Én betiltanám az összeset. Mindenki csak addig használja, amíg nem kell rá jogosítvány, biztosítás, kötelező védőfelszerelés. Utána meg fog csappanni ezeknek a száma, nagyon remélem. Mondom ezt B-C-D kategóriásként.
okt. 29. 14:54
 5/12 anonim válasza:
36%
Motor, a roller búzáknak van.
okt. 29. 17:52
 6/12 anonim ***** válasza:
16%
Szívemből szóltál #5-ös!
okt. 29. 19:26
 7/12 anonim ***** válasza:
Görkorcsolya
nov. 5. 02:22
 8/12 MolotovPunk ***** válasza:

Egyértelműen motorkerékpár. A roller inkább egy életveszélyes bohóc jármű. Egyébként az e-roller hamarosan szabályozva lesz még jobban.

[link]

nov. 25. 22:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Sebaj, majd ezzel száguldozunk 50-el: [link]
nov. 25. 22:36
 10/12 anonim válasza:
Egyébként ez a mindent is tiltsunk be annyira tipikus mentalitás Magyarországon! 4-es Te meg tiltsd be a McDonalds-t, mert egy dagadék vagy! Mindenki dögöljön meg csak az autósok nem igaz? Akik magasról leejtik a zebrát, az átsorolás szabályait, meg úgy egyáltalán. Persze nekik lehet, de a rolleres az dögöljön meg! Kicsit paradoxnak érzem. Igen vannak felelőtlen rolleresek, fülessel a fejükön, de ugyanúgy vannak idióta gépkocsivezetők is, akiknek ki nem szakad a telefon a kezükből! Nem ez dönti el, egy BMW-t is lehet normálisan vezetni, meg lehet őrült módjára is, ugyanúgy egy rollert is. Itt már mindenki jó hogy le nem köpi azt, aki egy kicsit is alternatív úton a környezetét nem szennyezve szeretne rövid távon mondjuk eljutni a munkahelyére. Miért ne tehetné meg? Nekem is volt elektromos rollerem és mindig úgy közlekedtem vele, hogy másokat ne b*sztassak vele, érdekes sohasem volt balesetem még csak el sem estem vele, nem volt sérülésem miért, mert odafigyelve igenis lehet vezetni ezt is biztonsággal. Nem kellene mindenkiben potenciális rizikót, vagy hülyét feltételezni csak mert rollerre ül. Az átlagos magyar, aki a boltig nem bír átmenni ki sem szakad a kocsijából és valami érthetetlen Pavlov reflex beindul nála és csak köpköd mindenki másra, hogy idióta rolleres.. olyan emberek, akiknek még egy küszöbön is tériszonyuk van, és ők köpködnek másokra, hogy biztos nem tudnak vele menni, azért mert te balfék vagy hozzá, attól még a másik tudhat vele biztonsággal menni, még lehet körültekintőbben fog vezetni, mint némelyik agyhalott a kocsijával!
jan. 11. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!