Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Benelli TRK 702X vélemények?...

Benelli TRK 702X vélemények? Esetleg valami hasonló ebben a szegmensben? Nálatok elvárás, hogy új gépet vegyetek?

Figyelt kérdés

Első motor vásárlásra készülök. Benelli nagyon jó áron van és nagyon tetszik is, de nem tudom, mennyire megbízható.

Viszont nézegettem használt motorokat, hasonló áron vannak vagy picivel drágábban, de nem tudom, szeretnék-e garancia nélkül egy használt motort venni. Ha mégis, maximum 5 éves, bőven 30 ezer km alatt futott motort vállalnék be. (Honda NC750X, HONDA CB500X, Suzuki V-Strom, Kawasaki Versys 650...)

Plusz nekem elvárások a dobozok, mivel sokat kirándulnék vele, tehát még ez is jelenthet plusz költséget.

Nektek mik a tapasztalataitok, illetve hogy látjátok a dolgot??

#motor #Benelli #TRK 702X
okt. 28. 17:47
 1/2 dirtboy ***** válasza:

Használtan még 10 ezer alatt futott motort is tudsz venni 2,9-3millióért.

Az említettek közül a versys 650 amit ajánlok.

Ajánlom figyelmedbe a német piacot is amennyiben nem bízol úgy a magyarban. Németben rengeteg motoros van aki alig használja a motorját,megveszik aztán pár év után rájönnek hogy nincs rá elég idejük.

Ez a versys dobozokkal együtt azért elégjó áron van.

[link]

okt. 28. 18:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Én a Honda NC750-et biztos kihúznám a listáról, jól néz ki, de elég fura, a szimpla nagy átmérőjű tárcsa elől, és napokban olvastam egy facebook csoportban, hogy valaki azt cseréle le egy V-stromra, hogy hogy annak mennyivel jobb a fékje. 58 lóerő, meg még nem is forog, mert valahol 7 ezernél van a vége.

Nekem V-strom 650-esem van, és nagyon szeretem, nagyon jól húz a V2-es blokk, már egészen alacsony fordulattól.

Újat nem hiszem, hogy vennék, nem is telik rá, meg az új 800-as nem tetszik, de korábbi modellt 2,9M-ért már kapsz, JSZP szerint 26 ezer kilométer van benne

[link]

Nekem mondjuk ami nagyon megtetszett a héten, az a BMW F850 GS, arra talán lecserélném a Suzukit :), csak az 4-5 milla használtan is

okt. 29. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!