Ilyenkor pontosan mit érdemes beleírni az adás-vételibe?
Röviden, vettem egy Skoda Fábia autót. Kiderült, hogy nyomja ki a vizet, hengerfejezés-sikolás meg volt, használtam, a hűtővízcső keményedik. Viz nem fogy, nem forralja. Ezt az autót eladnám, természetesen ezt nem titkolom el. Na most ha a vásárló csak azzal számol, hogy lehet csak dugulás a vízrendszerben, vagy csak hengerfej tömítés kell, de kiderül, hogy nagyobb a baj, ilyenkor a megjegyzésbe mit kell beírni, hogy én mint eladó tájékoztattam a hibajelenségről, ezáltal feleslegesen reklamál. A másik, hogy kb 4000-et mentem a kocsival, így olajfogyasztásról se tudok semmit, mivel sosem pörgettema kocsit, lassan közlekedtem vele a hibája miatt.
Ha kiderül, hogy fogyasztja vagy ilyesmi, akkor leheteka hibás?
Kérdező, én azért egy magamfajta csókánál megpróbálnám, valóban motorhiba van-e.
Mai napig nagyon meg tud tréfálni egy ilyen vízkinyomósdi, pedig vagy 500 autót már darabokra szedtem.
Egy pontosan ilyennel járok, ilyen hibával vettem, beleraktam már 39e km-t.
Vannak erre eszközök, amivel ki lehet mérni a kipufogógázt a vízkörben.
Kedves 5-ös!
A szaga is szokott érezni mármint a hűtőfolyadéknak, amolyan égettes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!