Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autót ki lehet vonatni okmányi...

Autót ki lehet vonatni okmányirodában úgy,hogy halotti anyakönyvi kivonattal ? Vagy meg kell várni a hagyatékit ?

Figyelt kérdés
Nem biztos,hogy ez különleges eset az enyém. Sok ember járhat így a világon. Elhunyt apám sajnos. Van 2 autó a nevén. Hagyatéki nem volt. Kb fél év is lehet. Papírok leadva. Én bemehetek okmányirodába kivonatni a forgalomból azt a kettő kocsit halotti anyakönyvi kivonattal ? Ebben az évben mindent kifizetett.
okt. 27. 16:59
 1/7 A kérdező kommentje:
Ha az ő nevén van,hogy tudom kivonatni a forgalomból ? Milyen papírok szükségesek ? Halotti elég ?
okt. 27. 17:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Eladhatom én egyáltalán azt a 2 kocsit hagyatékig ? Adás vételi papírt kinek a nevére írjak egyáltalán ?
okt. 27. 17:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem te vagy a tulajdonos. A hagyatéki után lehetsz majd egyedüli vagy résztulajdonos.

Hiába van az, hogy 99,9999999% valászínűséggel te örklöd, de ki kell várni.

okt. 27. 17:41
 4/7 A kérdező kommentje:
és akkor ,hogy tudom kivonatni a forgalomból mint fia ?
okt. 27. 17:44
 5/7 A kérdező kommentje:
küldeni fogják majd jövőre a számlákat rá ! Hagyatéki meg kitudja mikor lesz.
okt. 27. 17:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyilván küldik és fizetni kell, de a hivatalt aztán pont nem érdekli az egyéni problémád.
okt. 28. 06:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Visszadátumozod az adásvételit, mint mindenki csinálja, aztán kész.

nyilván nem szabályos, nem törvényes, de ha amúgy kivonatás lenne, feltételezhető, hogy bontószökevények, Lakatos Marlonbrandót meg pont nem érdekli az ilyesmi, amikor elviszi a roncsot.

okt. 28. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!