Hol vegyek csavarokat dobbetéthez?
Patent néven az unixnál rengeteg féle van. Nem tudom , hogy esetleg olyanra gondolsz-e kérdező, aminek közepében van egy kis csap is, és annak benyomásával tudod oldani a tipli szerű rögzítést.
Kicsit lejebb görgetve vannak ilyenek az unixnál
Én készletben rendeltem az aliexpressről a motoromhoz
Azért ez az aliexpresses nem teljesen olyan minőségű, mint a gyári. Berakásnál még hagyján, de ha ki kell venni, akkor lehet vele szívni. Én már megjártam, szidtam közben rendesen a kis kínaiak felmenőit...
Arról nem is beszélve, hogy megrendeled, aztán egy hónap múlva lehet várni a futárt. Nincs ott másnapra.
#5 Az unixos se jobb, tapasztalat 😉
6-os furathoz vettem,és nem ment bele.
#5 vagyok. Lehet, ott nem szoktam vásárolni. Vagy megveszem a gyárit szó szerint arany áron, vagy a patentcentrumról rendelek. Azzal még nem volt bajom. Igaz nekem az messze van, ott meg fejlegosan a szállítási költség elég magas.
Pont ezzel a temus linken lévő menetse műanyag patenttal jártam már meg. Az elgondolás jó, hogy ki lehetne csavarni. Csak erre a műanyag nem jó. Elforog, az életbe nem tudod kiszedni. Úgy kell kiműteni. Kb 10-ből 8-9 kiszedhetetlen, csak roncsolással. Akkor már sokkal jobb a sima kinyomós közepű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!