Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol vegyek csavarokat dobbetét...

Hol vegyek csavarokat dobbetéthez?

Figyelt kérdés
Olyan műanyag csavar kellene ugye hozzá amit csak benyomsz egyik oldalról, hiába próbáltam sima anyád csavarral rögzíteni ugye nem tudok átérni a másik oldalára. Azt a tipikus dobbetéthez használandó csavart keresem de sehol se találom, azt se tudom mi a rendes neve. :/
okt. 27. 11:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
patentcentrum
okt. 27. 11:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Unix, bárdi. Méregetni kell ami benne volt és találni fogsz ha nem ugyanolyat, akkor hasonlót, de méretre jót.
okt. 27. 11:57
 3/9 Mad Max2 ***** válasza:
50%
Bolhának becéhik ezeket a müanyag patentokat. At auto alkatrést kereskedésekben kaphatók
okt. 27. 11:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Patent néven az unixnál rengeteg féle van. Nem tudom , hogy esetleg olyanra gondolsz-e kérdező, aminek közepében van egy kis csap is, és annak benyomásával tudod oldani a tipli szerű rögzítést.

Kicsit lejebb görgetve vannak ilyenek az unixnál

[link]

Én készletben rendeltem az aliexpressről a motoromhoz

[link]

okt. 27. 12:43
 5/9 anonim ***** válasza:

Azért ez az aliexpresses nem teljesen olyan minőségű, mint a gyári. Berakásnál még hagyján, de ha ki kell venni, akkor lehet vele szívni. Én már megjártam, szidtam közben rendesen a kis kínaiak felmenőit...

Arról nem is beszélve, hogy megrendeled, aztán egy hónap múlva lehet várni a futárt. Nincs ott másnapra.

okt. 27. 13:54
 6/9 anonim ***** válasza:

#5 Az unixos se jobb, tapasztalat 😉

6-os furathoz vettem,és nem ment bele.

okt. 27. 14:06
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 Hasonló tapasztalat van nekem is, de levenni nem akarom és légyszi ne is kelljen, mert akkor baj van 😂
okt. 27. 14:21
 8/9 anonim ***** válasza:
okt. 27. 14:58
 9/9 anonim ***** válasza:

#5 vagyok. Lehet, ott nem szoktam vásárolni. Vagy megveszem a gyárit szó szerint arany áron, vagy a patentcentrumról rendelek. Azzal még nem volt bajom. Igaz nekem az messze van, ott meg fejlegosan a szállítási költség elég magas.

Pont ezzel a temus linken lévő menetse műanyag patenttal jártam már meg. Az elgondolás jó, hogy ki lehetne csavarni. Csak erre a műanyag nem jó. Elforog, az életbe nem tudod kiszedni. Úgy kell kiműteni. Kb 10-ből 8-9 kiszedhetetlen, csak roncsolással. Akkor már sokkal jobb a sima kinyomós közepű.

okt. 27. 16:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!