Mostanában nagyon rövid távokat teszek meg az 1.4 benzines peugeot 206 és le merül az akkumlátor vetem egy újat de azt is tönkre tetted miért?
Figyelt kérdés
okt. 25. 17:36
1/4 anonim válasza:
"vetem egy újat de azt is tönkre tetted miért"
Én ugyan nem tettem tönkre! 🤣🤣🤣
Valószínűleg vacak, gyenge a töltésed, mellé a rövid távok sem szerencsések, mert nincs ideje visszatölteni a generátornak azt amit indítózáskor kiszívott az indítómotor. Ezen felül meg lehet olyan is, hogy valami fogyasztó folyamatosan szívja az akkut.
3/4 anonim válasza:
Nem tiszta olaj a generátor?
Rezsónál ilyesmi előfordul.
Hengerfejtömítésnél, kormányszervónál, adagoló, stb...kb bárhonnan képes kiokádni magából olajat, ahonnan más autótípus nem.
Nézd meg sötétben, nem hunyorog-e a töltésjelző.
4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem van töltés
okt. 26. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!