Mennyire nehéz 50 cc robogóból 70cc-t csinálni? Mennyire költséges?
Tegyük fel, hogy van egy garázsod, szerszámaid és sok türelmed, de még csak kerékpárokat szereltél.
Reális, hogy nekiállsz bütykölni videók és leírások alapján, és sikeresen összeraksz egy (külső tényezőktől eltekintve) nem életveszélyes gépet?
Mennyire nehéz visszavarázsolni 50-es robogóvá, ha véletlenük szükség lenne rá? (ne legyen)
Látok sok külföldi példát, főleg Amerikai tartalomgyártóktól, de hogyan alakulnak a számok, ha itthon állsz neki a műtétnek?
Én már túlvagyok ezen...az élet megtanított, hogy marhára nem éri meg...
...tanácsot nem tudok adni a szereléssel kapcsolatban, de azóta a kudarc óta csak új mocit veszek.(olcsóbb)
tudom, nem ez volt a kérdés...én kérek elnézést.
1/4 gyanítom, hogy én is ebbe futnék bele. Alapból azt mondják, hogy a felturbózott motoroknál sokkal hamarabb és gyakrabban jönnek a problémák.
Köszi a választ!
2/4 akkor büntet, ha lefotóz, hogy 45-nél gyorsabban mész pl.: 70-el. Egyébként nem igazán tudnak mit kezdeni vele a helyszínen, max elküldenek egy vizsgálatra. Itt gyakran 1-2 hónapba telik, hogy tudj menni, szóval addig visszaszerelsz mindent. Realisztikusan, ilyen rendőri találka mondjuk 5 év alatt megtörténik 1-2x.
3/4 Köszi! 2T-re gondoltam.
4/4 Meghagyom a Civic-es arcoknak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!