Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Robogóból mit érdemes nézni...

Robogóból mit érdemes nézni 500000ft-ig?

Figyelt kérdés

Munkába járásra kellene 24 km oda vissza naponta.

B kat jogsim van.

#robogó #Munkába járós robogó
2021. szept. 17. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:

500ezer már szép pénz egy használt vaért. Szerintem alőször is pöccre induljon(akár hidegen, akár melegen) ne csörömpöljön semmi(csapágy, csapszeg,esetleg a blokkban valami) a kerekek ne imbolyogjanak, egy nyomban fussanak, ne legyen tök sima a futó, és a lengéscsillapító is működjön(mert a kis kerék miatt nélkülözhetetlen)

Ha nem jó az aksi, az nagy nagynügy, csak az önindító ne köszörüljön. Ne legyen agyonbarkácsolva a világítás mindenféle ledre, és ne látszódjon bukásból eredő sérülés.

Én ezt nézném, de ez nem jelent semmit.

2021. szept. 17. 13:04
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

Én egy új 50-est vennék ennyiből, arra pont jó még.

Webrobogó-- Benelli Quattronove 49X 2T , 379900 ft.

2021. szept. 17. 13:05
 3/5 anonim ***** válasza:
91%

Hallgass a #2-esre..zsír új, és még marad is pénzed.

Ezzel nem lehet nagyot tévedni.

2021. szept. 17. 13:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzért akár az is megfontolandó, hogy csinálsz egy könnyített A1-et és veszel valami 125-ös robogót. Főleg, ha munkába járáshoz mész olyan helyen, ahol 70, vagy afölötti a sebességkorlát.
2021. szept. 17. 15:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Sr, Runner, NRG, Aerox.
2021. szept. 17. 16:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!