Hiper128 kérdése:
Az autó nem megy feljebb 4 ezer fordulatnal. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy olyan problémám van az autommal amivel már nem igazán tudok kihez fordulni, és hátha itt valamilyen segítséget tudok kapni a problémával kapcsolatosan. Az autó egy Superb Mk1 1.8 T modell, kb. 3 hónapja van nálam és az a problémája hogy nem megy 4ezer fordulat fölé menet közben, beránt, néha nem is enged följebb menni. Vezérlés, összes szíj, spanolók, gyertyák,gyújtótekercsek, szivattyú, légtömegmérő volt cserélve. Diagnosztika nem ír semmit, 3 szerelonel voltam vele, senki nem tud rájönni mi a probléma. Esetleg valakinek tippokt. 21. 16:20
1/4 anonim válasza:
Pl. Turbó(is)szeret ilyet csinálni, ha valahol van egy kis lyuk az intercooleren, elengedi a nyomást, ezt érzékeli, kiáll vészüzemmódba. Szépen el kell menni egy diagnosztizáló szakemberhez, aki leteszteli hol lehet lyukas. De lehet egy eldugult katalizátor is, ezt úgy tudod tesztelni, hogy valaki nyomkodja a gázt, te pedig odarakod a kezed a kipufogóhoz, ha nem érzel áramlást akkor meg is van a probléma. Ha nem ez, akkor szerintem turbó.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Voltam több diagnosztikan is ahol a turbót is merték, nyomatékot stb, a turbóval minden rendben van, a katalizátort is megnézettem és minden okés vele. Én valamilyen szenzorra gyanakszom. Nincs tipped mi okozhatja ezt? Lambda szonda alsó és felső is volt cserélve, folytószelep szintén
okt. 22. 00:18
3/4 anonim válasza:
Annyi hibalehetőség van hogy hihetetlen, nem véletlenül adták fel a szerelők. Következőnek élő adat olvasás és füstgéppel turbónyomás veszteség keresés. Vagy lehet hogy nem veszti el a nyomást, hanem a nyomásérzékelő a rossz. De ha így vaktában cserélhetsz mindent, akkor ráköltöd az autó árát és még mindig nem lesz jó. Igazi hozzáértő diagnosztizáló szakembert kell keresned, drága, de megtalálja a hibát random cserélgetés helyett.
4/4 anonim válasza:
“Vezérlés, összes szíj, ”
Láncot is cseréltetek? Benzinnyomást mérjetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!