Ha a kerékcsavart letakarítom WD40-el és utána teszem rá a grafitzsírt az jó?
Figyelt kérdés
Cseréltem kereket és láttam, hogy a kerékcsavarokon van valami szürke zsír, gondolom a szervizesek tették rá, amikor fékbetétet cseréltettem. Most azonban kiakarom takarítani a felniket belülről és gondoltam akkor már teszek rá új zsírt. Ha a kiálló csavarokat letakarítom WD40-el és utána rendesen bekenem grafitzsírral az úgy jó lesz?okt. 18. 18:43
1/3 anonim válasza:
Előbb nézd meg a szervizkönyvét, mert a legtöbb gyártó kifejezetten tiltja a kerékcsavarok kenését.
2/3 retektorta válasza:
Én is úgy tudom, hogy kerékcsavart nem kenünk.
3/3 anonim válasza:
Kerékcsavart nem kenünk.
Ha rendesen a megfelelő nyomatekra van huzva akkor nem rohad bele.
Amugy sem az egesz csavart szokták egyesek kenni hanem max az also 4-5 mm-t. De felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!