Miért van ez a sok szürke színű autó, mitől alakult ki ez a divat, neked tetszik, biztonság szempontjából nem tartod aggályosnak?
Egyértelmű, nekem nem tetszenek, de környezetemben sem találok olyat, akinek bejönne. Persze, ízlések és pofonok.
Közlekedésbiztonsági szempontból viszont nem jó ötlet a kevésbé látható szürke autók, melyek beolvadnak a út és elég sok környezeti helyzetbe. A ködről, esős időről nem is beszélve.
Én arra tippelnék, hogy azért, mert nem ez volt a kérdés, és senki, még a kérdező sem kíváncsi arra, hogy az illető milyen színű autót vett.
De ez csak tipp. Én nem értékeltem egyik választ sem.
Mert az emberek többsége nem akar még 300 ezret fizetni azért, hogy a gyárban a szürke helyett piros festéket töltsenek a tartályba. Amit persze amúgy nem is kell valójában külön betölteni, mert értelemszerűen piros autókat is csinálnak, csak annyi lenne, hogy még egyet le kell fújni. És akkor szerintük ez 300 rugó.
Szóval undorító pénzlehúzás, extraként kezelik, hogy más a színe, mint a 3-4, sőt sokszor csak 1, alapszín.
Szerintem csak a szürke és unalmas emberek szeretnek szürke vagy unalmas színekkel járni és azért van sok szürke, mert sok a szürke vagy konzervatív lélek. Az igazi egyéniségek, a renitensek kedvelik a színeket és nem akarnak beleolvadni az átlagba.
Másik opció (mielőtt itt bárki megsértődne): a szürke autósok tudnak és akarnak alkalmazkodni, szeretnek beleolvadni a környezetükbe és nem bírják a különcöket vagy különcködést. Tudják, hogy mi a rend és hol a helyük.
Szóval ha belegondolok, lehet, hogy ideálisabb társnak egy szürke egyén szürke autóval, aki stabilitást képvisel egy mondjuk színesebb, bolond egyéniség mellett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!