Miért van ez a sok szürke színű autó, mitől alakult ki ez a divat, neked tetszik, biztonság szempontjából nem tartod aggályosnak?
Egyértelmű, nekem nem tetszenek, de környezetemben sem találok olyat, akinek bejönne. Persze, ízlések és pofonok.
Közlekedésbiztonsági szempontból viszont nem jó ötlet a kevésbé látható szürke autók, melyek beolvadnak a út és elég sok környezeti helyzetbe. A ködről, esős időről nem is beszélve.
Mert olcsóbb!
Nem véletlenül van annyi szürke, fehér, fekete autó.
Én a színesebbet szeretem!
Nem tudom az ezüst szín is ide tartozik-e. Annak idején rendeléskor a fehér, meg talán egy féle kék volt az alapszín. Minden más metálfénynek ugyanolyan felára volt. Nem volt megkülönböztetve, hogy a szürke engedményes lenne.
Ha nem állok be a garázsba, csak tető alá, a por már egy nap után ezen is meglátszik sajnos.
Egy időben az ezüst volt a menő az öszel létező árnyalatával, mert azt gyártották metál fényűnek, de ami valójában szürke színt jelent...és a nyakunkon maradtak. A divat is, meg az autók is.
Személy szerint nekem a rózsaszín csíkos lila pöttyökkel is megfelelne, ha benzines, automata váltós, van benne tempomat és 360°-os tolatókamera, meg van még benne pár kunszt.
Amúgy nem véletlenül tették kötelezővé városon kívül a tompított fény használatát. Nem a szürke autók miatt, hanem mert az autó színétől függetlenül is jobban látni mi közelít feléd, vagy te mihez közelítesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!