Turbócsőt ledobja folyamat, igy mennyivel és meddig tudok elmenni ?
Figyelt kérdés
Helló, sajnos hiába rakom vissza, állandóan ledobálja, sztem elkopott. A szerelő nincs messze pár km, de addig mennyivel tudok menni ? lehet forgatni a motort ? vagy nagyon minimálisan csak ?okt. 17. 00:33
1/6 anonim válasza:
Mi az, hogy ledobja? Egy cső nem tud elkopni és azért leesni. Ha rendesen tudod rögzíteni, és túlnyomás van, akkor nem sokáig. Ha kifúj a turbó, akkor el tudsz menni pár km-t jó lassan, erőtlenül. De ha túlnyomás van és nem a cső, akkor majd valami más fog engedni, az meg nagyságrendekkel többe kerül, mint a cső. Szóval trailer
2/6 anonim válasza:
Szarul teszed vissza az a baj. Ha bilincset ráhúzod akkor az nem esik le.
De ellehet menni pár km-t és ne nyomd neki.
3/6 anonim válasza:
A turbócsőt állandóan ledobálja? Érdekes...régebben miért nem dobta le? Valami bilincs?
4/6 A kérdező kommentje:
sztem nem illeszkedett rendesen, van a cooler és a amelyik jön a turbotol az a hosszú vastag vascső, ott az a cső nem illeszkedett rá, szétvolt rohadva a vascső és nem lehetett rányomni a régit se meg az újat se. Felmentem 5 kmt döcögve, 20-al
okt. 17. 10:20
5/6 anonim válasza:
Ettől megállni valószínű nem fog az autó. Turbónyomás hibát valószínű dobálni fog.
Egyszer az intercooler és a motor közötti csövem úgy döntött, hogy széthasad. 250 km-ről minden gond nélkül jöttem haza vele. Annyi probléma volt, hogy emelkedőkön láttam némi füstölést a visszapillantóban és a fogyasztás az egekbe szökött. De vettem újat, itthon kicseréltem.
6/6 anonim válasza:
#4: Ja hát meg is van a probléma akkor. A turbó nyomást állít elő, ha csak úgy rányomod a csövet azt akkor is lenyomja ha beindítod, mert nincs rögzítve. Ezért kell szerelőre bízni, ha valaki nem ért hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!