Debrecenben megbízható és hozzáértő Ford
autószerelő?
Figyelt kérdés
Hideg indításkor az autó rángat, a fordulat ugrál, aztán le is áll, ha nem adunk neki gázt. Több szerelő is nézte, nem jöttek rá a hibára. Hibakódot nem ad. Vezérléscsere, fojtószelep és karburátor tisztítás, trafó, gyertya cseréje is megtörtént.
Nagyon szeretnénk végre, ha valaki megoldaná a problémát, úgyhogy olyan szerelőt keresünk, aki nem csak találgat, hanem meg is nézi azt az autót.
Az ajánlásokat, tapasztalatok megosztását is esetleg előre is nagyon köszönöm.
Kedves kérdező, látom a tag-ekben hogy Focus, hát ne haragudj de karburátoros Focus sosem létezett. Nem tűnik egyébként Ford specifikus hibának, egy normális szerelő meg kell hogy birkózzon vele.
Egyébként úgy tudom hogy a Focusok tudnak ilyet produkálni amikor tönkre megy az óracsoport.
okt. 16. 09:12
3/8 anonim válasza:
Szerintem meg injektor hiba lehet. Karburátort nyugati autóba a 80-as években tettek utoljára.
okt. 16. 17:25
4/8 A kérdező kommentje:
#1 2010-es
okt. 16. 19:11
5/8 A kérdező kommentje:
Igen, utólag én is értesültem erről a tévedésről, de a szerelő mondta, hogy ez a teendő én pedig nem értek hozzá. Így még nyilvánvalóbb, hogy miért is keresek új szerelőt :)
okt. 16. 19:13
6/8 A kérdező kommentje:
Ja és benzinszivattyú is lett benne cserélve, viszont az nem emiatt, az tönkre is ment.
okt. 16. 19:14
7/8 A kérdező kommentje:
Egy másik szerelő azt mondta, hogy szar a 95-ös benzin és majd a 100-as megoldja. Létezik, hogy alapból egy 95-össel működtethető autó ilyen hibát produkál a benzin minősége miatt és a 100-as ténylegesen megoldaná ezt?
okt. 16. 19:16
8/8 anonim válasza:
A 95-ös benzin gyorsabban rohad meg és ha sokáig áll az autó dugulást okozhat. Lehet, hogy ha 100-assal jársz egy darabig az kitisztítja a dugulást. De nem biztos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!