Mennyire buta ötlet bontóba adnom a kocsim?
Ne nevessetek ki, de van egy 2005-ös Fordom, eltűnik benne a fagyálló, nem tudom hova, eddig az utastérbe folyt azt meg lett csinálva , most ott tartok, hogy legszívesebben felgyújtanám az autót haverom szerint tegyem fel hahu-ra, de tudom, hogy amilyen szerencsés vagyok nem íratják át hiába nem adom el Rikárdóéknak lehet valami olyan veszi meg aki szintén olyan és mégis parkol vele valahol meg autópályázik.. jobban járok ha leadom??? Meg kitalálják az eltitkolt hibát.. meg nem hiába ér 800 ezret én ezzel a hibával olyan 5-600 ezerért adnám el úgy is, ennek ellenére minden sz*rt kitalálnának és félhetek egy évig mert annyi a szavatosság.
Többet nem veszek autót, az biztos vagy ilyen lerúgott 1-2 év műszakival rendelkező vackokat, hogy leadjam és ne stresszeljek, hogy bukok sokat.. ha lenne olyan 3-4 millióm nem foglalkoznék vele, de kéne az a 600 ezer, meg akkor vennék valami ezres Swiftet.
Én az omegámat félreállítottam a kert eldugott részén, egyik ajtót tárva hagytam, és megmutattam a rotijaimnak, hogy itt is alhattok...egy év alatt széttépték.(de boldogok voltak) aztán a vasazók elvitték, csak a rendszám maradt nálam...
ellopták...
Adtam már autómat. És az is az olcsóbb kategória volt. Soha nem hozták még vissza, hoyg ezt vagy azt fizessek. Nem véletlenül írjuk bele az adásvételibe, hoyg a vevő megtekintette az autót, meggyőződött annak állapotáról és innantől minden költség az övé.
Mondjuk az is igaz, hogy ilyen "púrhabbal nyomjuk ki a küszöböt, úgyis eladásra megy, a lényeg, hogy ne látszódjon" dolgokra soha nem lennék képes. Minden autót normál állapotban adtam el, nem volt rejtegetni valóm. Ha hibás, bele kell írni az adásvételibe és le vagy védve.
Hi-ace? Hi-lux? Tudom a sztorit, utána megy valami gerrila csapathoz, majd látod valami gyerekkatonákkal. :D
Feldobtam én is, ha elviszik elviszik ha nem akkor 1 hónap múlva frissítem. Soha többé nem veszek autót az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!