Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Adnál 700.000 Ft-ot egy...

Adnál 700.000 Ft-ot egy kerékszettért?

Figyelt kérdés
okt. 10. 19:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
34%
Opel Astráért sem adnék annyit nem hogy rá való kerékszettre!
okt. 11. 07:42
 22/27 A kérdező kommentje:
#21, akkor kapaszkodj meg, 9 millió fölött volt még a Covid előtt! :D Mai áron szerintem a 14-15-öt simán karcolná.
okt. 11. 09:00
 23/27 anonim ***** válasza:
52%
Hogyne báttya, amit csak elképzelsz.
okt. 11. 09:03
 24/27 A kérdező kommentje:

#23, mármint mit képzelek el?

Tessék, ennyi újonnan a felninek darabja: [link]

Ehhez kell még középkupak. A kedvedért nem kerestem ki a cikkszámát, de el tudod képzelni, hogy nem ingyen van. És ha gyárit veszel, nem gagyi aliexpresses kínai utánzatot, nem két fillér.

Gumi: rá tudsz keresni. 225/40R18, Michelin Pilot Sport 5. Ezt venném, mert ennek az elődjét használtam eddig is, meg voltam vele elégedve.

Szenzor: Tessék! Ennyi darabja: [link] Igen, van Autodocos Ridex 10-15/db-ért is. Meg Aliexpressen kínai koppintás pár ezerért. Ezekben nem nagyon bízom. Ha nem is gyárit veszek, de egy Schrader alá nem adnám.

Szerelés: rá tudsz keresni mennyi egy 18" alufelnis kerék komplett szerelése.

Felújítás: személyesen voltam a cégnél. A kedvedért nem készítettem hangfelvételt. Ha érdekel privátban megadom az elérhetőséget, hívd fel őket, nyugodtan kérdezd meg mennyi egy frontesztergált 18"-os alufelni szett gyári állapotra hozatalának a költésge!

okt. 11. 10:49
 25/27 Szolovjov ***** válasza:
Komplett autót szoktam ennyiért venni.
okt. 11. 11:11
 26/27 anonim ***** válasza:
52%
Padkázott felni 700e Ft, hát egészségedre.
okt. 11. 11:51
 27/27 anonim ***** válasza:
35%

Van az a szett, amiért igen.

De egy gyári szett 18" Opel felni nem ez a kategória.

A felni javítás eleve nagyon drága, szóval felejtős lenne

okt. 11. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!