Adnál 700.000 Ft-ot egy kerékszettért?
#23, mármint mit képzelek el?
Tessék, ennyi újonnan a felninek darabja: [link]
Ehhez kell még középkupak. A kedvedért nem kerestem ki a cikkszámát, de el tudod képzelni, hogy nem ingyen van. És ha gyárit veszel, nem gagyi aliexpresses kínai utánzatot, nem két fillér.
Gumi: rá tudsz keresni. 225/40R18, Michelin Pilot Sport 5. Ezt venném, mert ennek az elődjét használtam eddig is, meg voltam vele elégedve.
Szenzor: Tessék! Ennyi darabja: [link] Igen, van Autodocos Ridex 10-15/db-ért is. Meg Aliexpressen kínai koppintás pár ezerért. Ezekben nem nagyon bízom. Ha nem is gyárit veszek, de egy Schrader alá nem adnám.
Szerelés: rá tudsz keresni mennyi egy 18" alufelnis kerék komplett szerelése.
Felújítás: személyesen voltam a cégnél. A kedvedért nem készítettem hangfelvételt. Ha érdekel privátban megadom az elérhetőséget, hívd fel őket, nyugodtan kérdezd meg mennyi egy frontesztergált 18"-os alufelni szett gyári állapotra hozatalának a költésge!
Van az a szett, amiért igen.
De egy gyári szett 18" Opel felni nem ez a kategória.
A felni javítás eleve nagyon drága, szóval felejtős lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!