Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Adnál 700.000 Ft-ot egy...

Adnál 700.000 Ft-ot egy kerékszettért?

Figyelt kérdés
okt. 10. 19:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Octaviára vettem gumikat 270000ért, de inkább átgumiztatom minthogy vegyek még egy felni szettet. 3-400000.ért. úgyhogy nem.
okt. 10. 21:57
 12/27 A kérdező kommentje:

Ha konkrétan lebontva is érdekes:

Felniszett, karcos állapotban, nem árképző gumival, ezer éves kétes szenzorokkal (ezeket egyértelműen kidobnám) 190.

Rendbetétel: kb. 200-240. (Nem csak simán fényezni kell, CNC-vel forntesztergált felni, így költésgesebb bonyolultabb gyári állapotába visszahozni. Ez helyi cég, neten találtam valamivel olcsóbbat az ország túlsó végében. De nem rohangálnék utána + a futárral küldözgetés is macerás.)

4 db új gumi: 160

4 db új TPMS szenzor: 100

Szerelés: 20.

okt. 10. 22:02
 13/27 A kérdező kommentje:

"Octaviára vettem gumikat 270000ért..."

Gondolom valami ritka mérte, hogy ilyen drága. Vagy téli gumi és nem nyári. Esetleg úgy voltál vele, hogy besétálsz a legközelebbi gumishoz és nem nézel utána az áraknak...

Erre szerencsére 225/40R18 való, nem annyira ritka, így nem ennyire drága. Bár ahogy nézem már feljebb mentek megint az árak. Már nekem sem 160 lenne a szett gumi, hanem 176.

okt. 10. 22:07
 14/27 A kérdező kommentje:

"Opel Astrára? Minek...?"

Ezt most nem értem... Miért, ha más márkajelzés van az autó orrán, akkor nézhet ki szépen? Ha Opel, akkor kizárólag kötelezően valami igénytelen ócska rozsdás lemezfelninek kell rajta lennie, özönvíz előtti használt gumikkal, világító tpms hibalámpával?

okt. 10. 22:10
 15/27 anonim ***** válasza:
ŐRÜLETESEN drága!
okt. 10. 22:34
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt! Egy Astrához nézve ez mocskos sok!
okt. 10. 22:46
 17/27 anonim ***** válasza:
74%

"Ha Opel, akkor kizárólag kötelezően valami igénytelen ócska rozsdás lemezfelninek kell rajta lennie, özönvíz előtti használt gumikkal, világító tpms hibalámpával?"

Kezded érteni.

okt. 10. 22:56
 18/27 A kérdező kommentje:
Én is kicsit sokallom azért tettem fel a kérdést. De minden viszonylagos: újonnan rendelve 900e fölött lenne ugyanez a szett. Így meg mégiscsak spórolnék bő 200-at. Karcosan, padkanyomokkal nem tenném fel az autóra, bántaná a szememet.
okt. 11. 06:44
 19/27 anonim ***** válasza:
Octavia 4. Prémium téligumi 17". Webáruházból árukeresőn hetekig néztem..., szállítással együtt.
okt. 11. 06:58
 20/27 A kérdező kommentje:

Téli gumi, akkor ez a magyarázat! Az mindig drágább általában, mint a nyári, főleg a nagyobb méretekben.

Ez nyárra menne nekem. Télim van, azt idén év elején vettem, még jó darabig kiszolgál. A nyári gumit jövőre cserélném, már kezd elöregedni. Az még a legelső gyári szerelésű gumi, az autó gyári 17-es alufelnijein vannak. Mivel aktuális a csere és szembejött ez a 18-as felni, ami amúgy tetszene, ezért merült fel a kérdés.

okt. 11. 07:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!