Audi a3 vagy bmw 3-as osztály 2010es évjárat körül?
Egy 3-as BMW magasabb kategóriára, mint egy Audi A3. Valójában az A4 a párja. Oké hogy teljesítményben hasonló, mert kis motorost vennél, de futómű, komfort, beltér stb. terén egyértelműen jobb a bajor.
A hátsókerék-hajtástól semmi félnivaló nincs, normál közlekedés mellett semmi különbség nincs gyakorlatilag, pláne hogy az általad írt évjáratban már elég sok vezetéstámogató elektronika volt.
Ha van pénzed jó állapotú példányra, akkor remek választás lesz!
Én is ezen filóztam 2 éve... BMW kicsi volt és nem fértem el benne, főleg a középkonzol miatt.
A3-mat vettem és nem csak szebbnek de jobb választásnak tartom, főleg a kanyarokban adja, érezteti minden kanyarban hogy ez egy Audi... Nagyon stabil.
2.0TDi 103kW megbízható, eddig nem cseréltem rajta semmit (még vezérlést sem mert 210000km után cserélődik és 1x már volt a szakszervizben cserélve Németben).
A hátsó hajtással télen fogsz szívni az elsőhöz képest.
De ettől függetlenül is +1 az audira.
+1 az Audira, a VW Golf/Skoda Octavia/Seat Leon "édes testvére". Alapjaiban, hajtásláncban azonos velük, fentartani sem drágább.
A kettő közül A3 2.0TDI-t vennék.
TSI vagy hasonlóak felejtősek. Élettartam 150 ezer és addig is falják az olajat. Nekem kb. 3000km-ként picit több mint fél liter olajat.
Mióta TDI van, cserétől cseréig. Nekik nem gond 500k vagy 1 milla felett, tele a Youtube vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!