Első autónak ötletek?
Normális golfot nem fog találni ennyiért. Augusztus óta keresek 2milla körül és nem találok.
A jókat nem adják el,vagy ritkaság számban megy és rögtön elviszik.
Ha jót akarsz magadnak,inkább másban gondolkodj.
11-es, így elmentek az árak basszus?! Nagyon kemény ami van, pár éve még simán volt ennyiért jo. Akkor a golfot kiveszem a listából.
10es
Hát,nekem egy benzines ,nem TSI 6os golf lenne az álom. Hónapok óta keresem. Megnéztem néhányat, 1.6-ost és 1.4-est,motorikusan nem voltak a toppon,vagy a karosszérián látszott nagyon a sufnituning. Dízel nekem nem érné meg, régebbi TSI motorokrol meg nem hallani jókat. Én őszintén nem értek hozzá,ezért hallgatok azokra,akik meg igen,illetve el is kisernek megnézni az autókat.
Jelenleg,ha megnézed használtautón BP-t és környékét,konkrétan nem találni 1db 6-os golfot sem,ami a fentieknek megfelelne. Gondolom,hogy mivel valószínűleg tényleg ezek a legmegbízhatóbbak a típusból,az nem akar túladni rajta,akinek van. 5ös még akad néhány, annál idosebbet meg én nem szeretnék már.
7-eseket nézek már,de abból meg már csak TSI van, szintén nem a legmegbízhatóbbak közé tartoznak elvileg,de már a javított verzió. Viszont ezek meg nem idős autók,szóval az is gyanús,ha valaki ezeken akar túladni,alig 1 millaval többért,mint a 6-osok. Szóval ja,én már ott tartok,hogy kezdem kicsit feladni ,mert minden vágyam egy golf lett volna,de egyszerűen nem találom a nekem valót.
Sedan és kombi autók nem tetszenek,dízel nekem fölösleges,szóval alig maradt valami,ami kényes igenyeimnek megfelelne. Egyszerű,de sportos, max 2010 körüli és ferdehátú,megbízható motorral. Én csak ennyit szeretnék. Olyan meg inkább nem kell,ami ránézésre sem tetszik...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!