A ladámban tönkrement a km/h mutató szerkezet és vettem egy új órát 0 km állással. ha én valahogy rámónkolok egy bejatót és feltekerem az autóban lévő km állásig, akkor nem lesz baja az órának?
Figyelt kérdés
gondolok arra hogy a behajtó nagyobb fordulata nem árthat a km/h muatató, meg a számláló szerekezetének. vagy ezt szakszerűbben hogyan szokták megoldani?okt. 6. 19:17
1/4 anonim válasza:
Ha normálisan hajtod, nem 800 km/h-val akkor semmi baja nem lesz.
2/4 anonim válasza:
Ne tedd, mert a műszakin egyszerűbb bejelenteni, hogy cserélted...ma már mindent nyílvántartanak.
tőlem is kérdezték, hogy ebben az öreg zsiguliban csak huszonhét-ezer van?-...-nem, százhuszonhét, mert átfordult az óra..
-ja, az más..és beírták a huszonhetet, átfordult megjegyzéssel.
3/4 anonim válasza:
Az megvan, hogy 1 hónapig nonstop kell tekerned mondjuk 200-zal (azt talán még kibírja), hogy meglegyen 150000 km?
4/4 A kérdező kommentje:
igen reggel elgondolkodtam rajta aztán számolgattam én is hogy kicsit sok idő lenne. nekem csak 80.000km kell de még az is elég sok idő. inkább szólok majd műszakin hogy cserélve lett
okt. 7. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!