Mennyi KGFB-t fizetsz évente?
Figyelt kérdés
Milyen bonus-malus besorolásod van, hol laksz, milyen gépjárművet vezetsz?okt. 5. 11:25
11/14 A kérdező kommentje:
Nekem tavaly 43ezer volt B6-ban, volt egy koccanásom, lefokoztak B4-be. Amit kiküldtek ajánlat 76ezer volt, majd netrisken 58k, a biztosító saját oldalán meg 48k...
okt. 6. 06:54
12/14 anonim válasza:
#, gondolom az autó kora, teljesítménya miatt annyi. Átlag 15 év körüli 100-120 lóerős autókra, vidéki lakhellyel, 30-40 év életkorral ez a 30-40-50 a realitás.
Volt nekem is egy 2101-es Ladám. Öröklés miatt A00-ba került. 10.600 Ft volt 2022-ben az éves biztosítása. Gyenge, 60 lóerős, 40+ éves autó, vidéki városban. Ahogy írtam az K-s Opel Astrámra, csak azért mert erősebb, meg nem matuzsálemi, B06-ban közel 60e. 3 hónap múlva lesz az évforduló. Ha a legolcsóbb ajánlat B07-ben megáll 70-75 körül, már örülni fogok.
13/14 anonim válasza:
#11, nekem károkozásom hála istennek 24 év alatt nem volt. (Le is kopogom.) De volt nekem is olyan, hogy a netrisk magasabb összeget hozott ki, mint a biztosító saját kalkulátora. Pedig ugyanazokat az adatokat adtam meg. A netriskesekkel beszéltem is telefonon, azt hitték hogy valami analfabéta vagyok és nem tudom kitölteni a kalkulátort, aztért van különbség. Ugyanazt a netes kalkulátort, amit én is látok, kikérdezés alapján kitöltötték nekem ők. És érdekes módon kottára ugyanaz az összeg jött ki nekik is, mint nekem. Arra nem tudtak válaszolni, hogy miért olcsóbb közvetlenül a biztosítónál, nem is törték magukat, hoyg rájöjjenek. Csak annyit mondtak, hogy akkor kössem meg ott. Annyi a hátrány, hogy ilyenkor b@sznak intézni a régi felmondását, minden után neked kell rohangálni.
14/14 anonim válasza:
32 eFt/év Citroen Bp agglomeráció, B10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!