KGFB kötésnél ha bankon keresztül (sajnos) rendezem hogy szednek le a legkevesebb költséggel?
Eddig készpénzel fizettem, de már nagyon drága, biztosítot váltok, de még sosem bankoltam, szóval a kérdésem
1. bankkártyával terminálba
2. átutalással bankból indítva
3. csoportos beszedéssel vagy mi a nyavajával?
Melyiknél húznak le a legkevésbé a bankok? Mindennek van költsége, meg járuléka, szóval melyik módszerrel vonnak le a legkevesebbet? Köszönöm
Ha netes alkuszon keresztül kötöd, akkor az kiírja, hogy melyik opcióval mennyi. Megnkibtudod választani a legolcsóbb ajánlatot az összes biztosító társaság ajánlatai közül.
Illetve egyben fizesd az egész évet, úgy a legolcsóbb.
És a jövőben minden évben kösd újra, mert azt hinné az ember, hogy értékelik a hűséget és hosszútávon kedvezmény jár, de épp ellenkezőleg. Arra utaznak, hogy az ember elfelejti vagy túl lusta foglalkozni vele, ezért következő évre megemelik az árat. Minden évben újra kell kötni, így mindig új ügyfélként leszel nyilvántartva, így mindig a legkedvezőbb ajánlatot fogod kihasználni.
Én online bankkártyával szeretem leginkább befizetni, mert annak felém nulla a költsége.
Sajnos van olyan biztosító, amelyik erre nem ad lehetőséget. (Nem értem miért...) Annál utalni szoktam. Az utalásnak pár száz forintos költsége szokott lenni. De egy évre szerintem teljesen kibírható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!