Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a kocsiba...

Mi a véleményetek a kocsiba szerelhető lézerblokkolóról?

Figyelt kérdés

Tapasztalatok,vélemények,hogyan működik,érdemes-e megvenni,megbüntet-e a rendőr,melyik a legjobb?

Köszi a válaszokat.

2010. nov. 3. 23:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Felesleges pénzkidobás.
2010. nov. 3. 23:41
 2/12 A kérdező kommentje:
Értem,köszi.Nem szándékozok venni,csak kiváncsi vagyok a véleményekre,hogy egyáltalán működik e.
2010. nov. 3. 23:44
 3/12 anonim ***** válasza:

Idehaza legálisan használható, de külföldön sok helyen még birtokolni sem szabad és nagyon megbüntethetnek érte.

Én egyébként elég jókat hallottam róluk, csak elég drágák (többszázezer forint)

2010. nov. 3. 23:46
 4/12 A kérdező kommentje:
Az árakat figyelve igen nagy különbségek is vannak,láttam pl. 35.000 ft ért is.Kérdés,hogy az árkülönbség a több funkciót rejti vagy...hogy az olcsóbb nem igazán működik, míg a drágább megbízható.
2010. nov. 3. 23:51
 5/12 anonim ***** válasza:
Működik,és legális:)
2010. nov. 4. 03:57
 6/12 anonim ***** válasza:
10%

Vannak, amelyek csak érzékelik és jelzik, ha radart, lézert (néha az üzletek bejárati ajtajának az automatikáját is) észlelnek. Ezek olcsóbbak, egyes országokban legálisak. Hallottam olyanokról, amelyek blokkolják is, de azokat könnyen kiszűrik, mert a mérőműszer nem mutat semmit, és már le is buktál! Ezek sehol sem legálisak!

De tudok egy legolcsóbb verziót is! Be kell tartani a szabályokat, sebességkorlátozásokat!

2010. nov. 4. 06:22
 7/12 anonim ***** válasza:
70%

Ponta múlt héten a barátnőmék autójába beleszállt egy fiatal srác. Gyorsan is hajtott, szabálytalan is volt. A motorházteteje felgyűrődött, és a rendőrök meglátták a kis ketyerét. Közölték vele, hogy kösse fel a gatyáját, nem olcsó mulatság lesz.

Nem azt mondom, hogy nem hasznos, de személy szerint az a véleményem, hogy még nagyobb biztonságérzetet ad a sofőrnek, és egyre gyorsabb sebességekre sarkallja; főleg egy majdnem friss-jogsis hülyegyereket.

2010. nov. 4. 07:14
 8/12 anonim ***** válasza:
28%
Lézerblokkolót szerintem nem érdemes venni (úgy tudom, hogy nem is legális).Viszont szerintem egy jobb radardetektort megéri venni (kb. 50 000 Ft), és ez legális is.
2010. nov. 4. 07:19
 9/12 anonim ***** válasza:
A lézerblokkoló is legális idehaza és csak annak van értelme, ugyanis ha a detektor jelez, akkor az már azt jelenti, hogy be is mértek.
2010. nov. 4. 19:53
 10/12 anonim ***** válasza:
Már kár venni, készül a törvényjavaslat ami tiltja...
2010. nov. 4. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!