Harcos_9 kérdése:
Megéri e 2005 Subaru Legacy-t venni?
Figyelt kérdés
2.5 boxer motor, viszonylag jó áron, de elég kevés infót találok róla. Szerintetek érdemes lenne e? Napi használatban lenne nem heti. Az átlag fogyasztása 7-8 liter ekkora motorral ez egész jó. És az alakja is tetszik.okt. 2. 10:31
11/16 A kérdező kommentje:
Most bocsánat, de nézetek kicsit körül 800 és egy millió között van a 2005 legacy. A 2008 és a 2012 kerül két millióba. Ja és a 3.0R.
okt. 2. 13:59
12/16 anonim válasza:
Úgy nézem te már eldöntötted, úgyhogy sok sikert a vételhez!
13/16 A kérdező kommentje:
Kezdjük elölről. A kérdésem az volt, hogy megéri e. Megkaptam a választ, hogy nem. Elfogadtam. A második kérdésem pedig az volt, hogy 800 000 forintért hasonló kaliberben milyen autót ajánlanátok ami nem Audi, BMW, Wolkswagen, erre választ nem kaptam csak anyit, hogy 800 000 biztos hogy nem kerül a legacy. És az hogy most mi mennyibe került akkor meg ekkor az lényegtelen most enyi és kész ilyen árba keresek autót.
okt. 2. 16:20
14/16 anonim válasza:
Haveromnak volt ez a széria csak a 6 hengeres 3 literes motorral. Brutálisan jó hangja volt fordulaton úgy üvöltött mint egy versenyautó és jól is ment. Nagyon stabil szinte képtelenség volt vele megcsúszni ezért üvegelte is rendesen de soha nem volt semmi baja viszont a világ összes benzinét megette. Szerintem ezek inkább hobbiautónak valók mert a 2.0 2.5 benzines is eszik 10 litert. Úgyis forgatod mert jó a hangja. Ő drágán vette és drágán is adta el de az egy fullosabb kocsi volt.
15/16 A kérdező kommentje:
Értem szóal drága alkatrész, sokat fogyaszt, de viszonylag akkor egy jó autó. Köszönöm ezzekel az infókal mérlegelem a vásárlást.
okt. 3. 07:03
16/16 anonim válasza:
Semmiképpen nem éri meg. Ha hegyekben laksz és sokszor hó van akkor talán, de amúgy nem.
800ért mit venni hasonlót?
Honda Accord - Mitsubishi Galant (de nehéz lesz rozsdamenteset találni ennyiért), esetleg Volvo 850/korai V70/S60.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!