Subaru Imprezát szerintetek megéri venni? Vagy mondtok valami hasonlót?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy fokkal komolyabbat, mint a mostani kis 1.0 járgányom, és én az Imprezára gondoltam. Azt mondják ennek elég drága a karbantartás, mert kevés megfelelô szakember van hozzá:/ Ha szerintetek nem éri meg, tudtok hasonló kalibert mondani kb 2 millió környékén?2020. márc. 8. 20:01
2/11 A kérdező kommentje:
Hát igazából a mindennapokban munkába járni, ez napi kb napi 3 órát jelent. Ezenkívül sokat járok külföldre, oda is jó lenne.
2020. márc. 8. 20:56
3/11 anonim válasza:
na de melyik impreza? csak mert 4 generáció van... nagyon nem mindegy
4/11 anonim válasza:
Hát, én Imprezát max. hétvégi csapatós autónak vennék a magas fogyasztás és a költséges szervizelés miatt.
5/11 A kérdező kommentje:
WRX-re gondoltam, olyan 2005-ös évjárat körülire. Tudom, hogy magas a fogyasztás, meg minden tök drága, de olyan régi álmom már egy ilyen “csapatós” autó. Bármi más ami nektek szimpatikus ebben a kategóriában?
2020. márc. 8. 22:00
6/11 D. Brasco válasza:
Wrx nem munkaba meg kulfoldre jarasra valo....
7/11 A kérdező kommentje:
Akkor mire? Járok autós találkozókra meg haverokkal szórakozni, meg minden ilyen szarságra, de azért a mindennapokban csak dolgozni járok:D 2 autót meg nem tudok egyszerre fenntartani. Vagyis akár még tudnék is, de nem lenne értelme.
2020. márc. 8. 22:34
8/11 anonim válasza:
A kérdező wrx-et szeretne, nem wrx sti-t. Nagyon nem mindegy.
9/11 anonim válasza:
2 millióért WRX??? Valamit nagyon benéztél... Nézz egy Civicet a régebbi Type R-et, de szerintem a Lurdy aljában haverozni elég valami BMW E46 -is. Azt kapsz nagyon szépet ennyiért.
10/11 anonim válasza:
Alapvetően el tudsz vele ketyegni melóba, ide-oda nyilván, ha az alapvető turbos autós szabályokat betartod, de ha nincs eszed, és egy egypontnulla után rugdosni kezded, hogy na veressük neki akkor hamar le fogsz esni az útról vele.
Ha nem ütöd vágod 24/7, akkor gyáriban is nagyjából megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!