Skoda 1.6 cr tdi motorral vagy Volkswagen 1.9 pd tdi motorral? Ki melyikre esküszik?
Figyelt kérdés
okt. 1. 17:39
2/6 anonim válasza:
Ennyiből azt mondanám a Skoda egy generációval fiatalabb, az 1.6 meg igencsak jó motor, így a kettő közül a Skoda. Persze nagyon nem mindegy, hogy milyen modellben vannak és a két konkrét autó milyen.
3/6 A kérdező kommentje:
2010-2012 evjaratot néztem. Skoda octavia, rapid, Volkswagenbol pedig jetta.
okt. 3. 12:47
4/6 anonim válasza:
Ha talász egy nagyon jó állapotú 1.9 PD-t én azt venném. Nem rosszak ezek az 1.6 CR-ek, de az első generációt szerelték minden féle befecskendező rendszerrel. Elég hamar feladják a szolgálatot
5/6 Szolovjov válasza:
Az 1.6 CR szetintem gyík. Nem megy és szeret megkotlani a porlasztója.
6/6 anonim válasza:
A crtdi motorok halkabbak, szebb a járáskúltúrájuk, egyenletesebb a nyomatékleadásuk. Sajnos a kis 1.6crtdi csak 5-ös váltóval volt szerelve, pedig nagyon elbírná a 6.ik fokozatot is. Nem sokkal takarékosabb az 1.9pdtdi motoroknál, cserébe nem is megy úgy, mint egy jó pd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!