BMW i3-as 94Ah -t hajtasz? Hol azt írják, hogy 180Km-t, hol, hogy 200-at, másutt meg 250 Km-t tud tisztán elektromos hajtással menni. Most nagy átlagról beszélek, hagyjuk a -5 fokot, meg a mindig maxon nyomom részt. Mennyit tudsz vele menni?
Már megint ez a hülye megfogalmazás!!!
94 Ah. !!
Ilyen nincs b+, és legalább az alap fogalmakkal lennél tisztában.
Az EV-k nagyon hatékonyak, emiatt nagy mértékben befolyásolják a körülmények a hatótávot, nem lehet egy számmal megadni.
Itt minden adatot megtalálsz: [link]
#1 tisztában vagyok vele, hogy hülyeség a 94Ah, de ezzel címkézi a BMW, ezért én is így tettem. Azért írtam oda, hogy 33kWh, amúgy.
#2 az egyik autó hirdetésnél az eladó fényképe alapján 265 Km volt a kijelzőn, elektromosan megtehető úthosszra.
Az utolsó x km fogyasztásából tippel hatótávot, ha felmész az autópályára akkor közel sem tudsz 265km-t megtenni ezzel az autóval.
Belsőégésű esetén ugyanígy csak tippelni tud az autó, csak ott egy teli tank 800km és gyorsan megtankoljuk, nem foglalkozunk a hatótávval.
Belépőszintű EV-kből egyébként inkább az Ioniq 28kWh-st ajánlom, hatótáv hasonló de sokkal gyorsabban tölthető.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!