Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Át hajtottam sarga lamapan...

Át hajtottam sarga lamapan buntethetnek?

Figyelt kérdés
Pirosrol valtott sargara a lampa.Mennyire buntethetek meg es elvehetik a jogositvanyt?

szept. 29. 21:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
"Azt csak a lefulladástól félő kezdők teszik." Meg az, aki ismeri a helyet, és tudja, hogy nem a piros-sárgánál kell elkezdeni bénázni, hanem bármikor készen áll az elindulásra. Amúgy sem értem ezt az üresezést, ahogy a többség képes megállni, ha megjelenik egy mentő, 10-ből 9 esetben a hülyének úgyis mozdulnia kell, mert bénán állt meg. Akkor is keresed az egyest, ha valakinek az élete múlik rajta, hogy valahogy helyet adj a szirénázónak?
szept. 30. 16:57
 12/14 krwkco ***** válasza:

" Akkor is keresed az egyest, ha valakinek az élete múlik rajta,"

Soha nem keresem az egyest. Ott van, ahol lennie kell. Nem értem, hogy mire van ilyen nagy arcod, ha ez neked problémaként merül fel.

szept. 30. 18:38
 13/14 anonim ***** válasza:
47%
Nekem nem probléma nyomni a kuplungot és piros-sárgánál kilőni, ahogy kell.
szept. 30. 18:45
 14/14 krwkco ***** válasza:

Nyomjatok már pirosat és zöldet.

Ki várakozik kinyomott kuplunggal a lámpánál (piros) és ki az aki a sárga megjelenésekor kapcsolja az 1-est (zöld).

szept. 30. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!