Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitol lettek ilyen dragak az...

Mitol lettek ilyen dragak az autok?

Figyelt kérdés
szept. 27. 05:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Igen 20-as, csak 15 évvel ezelőtthöz képest nem csak duplázódtak az árak. Ez a Covid előtthöz képest igaz kb. Nem 15 év alatt duplázódtak az árak, hanem sajnos 5-6 év alatt. A fizetések meg nem teljesn ilyen ütemben közetik ezt. 200-nak a duplája, szerintem nem 342. Ha a te fizetésed duplázódott 5 év alatt, az igazán örvendetes, szerencsés helyzetben vagy.
szept. 29. 09:38
 22/23 anonim ***** válasza:

"200-as fizuból 7 milliós kocsit vettél az igen"

Mi ezzel a gond? Nyilván nem 2 hónap alatt jött össze az ára. Előtte is volt megtakarításom, hiszen ekkor már 9 éve dolgoztam. Előtte is volt autóm, azt se a roncstelepen adtam le, annak az ára is belement. Eltartottam, hitelem nem volt. Saját lakásban laktam, bérlésre se kellett költenem. Drága hobbim nem volt, nem ittam, nem cigiztem, nem drogoztam. Nyaralni nem jártam, az egyik kollégám cégében vállaltam plusz munkákat pl. a nyári szabadságom alatt. A fizetésem kb fele minden hónapban megmaradt. Pár év alatt simán összejött az ára.

Tisztában vagyok vele, hogy szerencsés helyzetben is voltam. Más önhibáján kívül az élethelyzete miatt nem tudott volna ennyit megtakarítani. Ahogy ma már én sem.

szept. 29. 09:45
 23/23 anonim ***** válasza:
A legdrágább dolog mindiga ház (lakás) volt és az autó. Mégis, mennyibe kéne kerülnie? Fillérekért adjanak egy járművet, aminek azért a teljesítménye sem kicsi?
okt. 6. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!