Van olyan tanuló, aki utálja a vezetést?
Mármint úgy tanuló, hogy vezetni tanul...
Én megutáltam, mert elején tök jól ment, aztán 1x hullafáradtan 4 óra alvás után mentem és elbénáztam, és onanntól kezdve félek hogy megint elrontom és jé télleg elrontom:D és már nem öröm hanem kín és a leegyszerűbbeket is elrontom:(
Vki sorstárs?
Vagy ötlet hogyan oldjam fel a feszültséget?
Amúgy annyira szeretek vezetni és úgy várom a jogsimat... de így? áhh sose lesz meg:S
18/L
Szia!
Probálj meg ne stresszelni és ne azzon agyalj, hogy mi megy vagy mi nem, majd belejösz. Ha szemétkedik az oktató akkor keressél mást, nagyon sokat segít egy kedves segítőkész oktató. :)
Öszinte legyek?!
Sz@rjál bele az egészbe! Ne eröltesd a vezetést megy ahogy megy. Ha rosszul akkor rosszul majd kijavit az oktatod azért van ott. Ha azon filozol hogy jol akarod annál rosszabb lessz!!!(tapasztalat)
Köszönöm szépen a válaszokat! ( még sose tettem fel olyan kérdést, amire minden válasz hasznos lett volna :$ pedig itt az volt!:D )
Próbálok nem stresszelni, valamelyik nap a 10. órám egész jól sikerült... volt bakim, de nem érdekelt, próbáltam ellazulni..
Az oktatóm rendes, nem kiabál, de valahogy nem tudok ellazulni vele, de nála jobbat nem biztos hogy találok és nem is akarok ilyennel foglalkozni.
(Picit komplexusom van, mer tmások akik ide járnak mindig áradoznak hogy dejót beszélgettek vele én meg ált. ülök mint egy kuka..)
Köszönöm a tippeket és tanácsokat:) Remélem összejön minden.
Ugyan már, ne parázz.
Senki sem úgy pottyant ki az anyjából h profin tudott vezetni, mindenki tanulóként kezdte.
Nekem szerencsém volt az oktatómmal: kedves volt, baromi türelmes és illedelmes (kollégája simán letaperolta a csajokat útközben). Sokat beszélgettünk, viszont egy nagy problémám volt, nagyon kevés visszajelzést kaptam tőle.
Persze rámszólt ha valami őrült nagy butaságot csináltam.
Lehet h hülyén hangzik, de én pl kértem tőle, hogy ha bármi apró kis "feladatot" is jól csinálok (kanyarodás helyes ívben, ilyesmik) akkor dicsérjen egy kicsit meg. Először furán nézett rám, de onnantól kezdve mindig mondta h ezt is jól csináltad, azt is jól csináltad, ezt nem mert... és onnantól kezdve megjött az önbizalmam, és sokkal simábban ment minden.
Nem tudom milyen a viszonyod az oktatóddal, de talán próbálkozz meg ezzel a módszerrel. Tulajdonképpen ő egy oktató, maga a vezetés pedig egy kis pedagógia, ahol jól jön a motiváció és a dicséret :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!