Némely webáruház honnan szerez gyári alkatrészeket?
Figyelt kérdés
Nem a nagyobb hálózatokra gondolok mint például az Unix, hanem a kisebb magán webshopokra. Ők honnan tudnak mégis kedvezőbb áron gyári autóalkatrészeket beszerezni? Márkakereskedésekből viszonteladásként? Egyáltalán foglalkoznak a márkakereskedése alkatrészek viszonteladásával?szept. 25. 21:20
11/13 A kérdező kommentje:
#8,10 Tudom hogy hogyan működik ez a gyári alkatrész dolog, viszont amit gyárinak neveznek (OEM csomagolás, plusz felár és a körítés) én arra gondoltam.
szept. 26. 10:53
12/13 anonim válasza:
"Van olyan, hogy gyári beszállító. Ezek (elvileg) a gyárival azonos minőséget adnak."
Nem! Az Audi, VW, Ferrari, stb-nek nincs saját vaskohója, saját olajfinomítója, saját elekronikai gyártó üzeme, stb. Ők nem gyártják ezeket, hanem a beszállítóktól veszik meg. A minőséget, paramétereket nyilván ők, mármint az autógyár diktálja.
Ha megnézed, nagyon sok alkatrészen az autógyártó logója mellett ott díszeleg, a Bosch, Siemnes, Valeo, Hitachi, INA, Honeywell, Hengst, stb. felirat is. Én sem azért mert a gyárban kilopták a "gyárit", hanem a gyár is ezektől a beszállítóktól rendelte őket.
13/13 anonim válasza:
Kedves 10-es
Olvastad, amit írtam? Azt írtam, hogy a "gyári" az, valamelyik gyári beszállító terméke, az autógyártó logójával ellátott dobozban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!