Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autót eladni kereskedőnek...

Autót eladni kereskedőnek vagy magánszemélynek jobb?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Először adok el autót, olvasgattam a neten cikkeket erről a témáról, és nem tudom eldönteni, hogy kereskedőnek vagy magánszemélynek jobb eladni. Kereskedő ellen érvek, hogy nyomott áron szokták megvenni általában, vagy megpróbál rábeszélni, hogy maradjon nála bizományiban, magánszemélyeknél olvastam olyan cikket, amikor felmerült csalás, fenyegetőzés. Nem tudom, nagyon tanácstalan vagyok, eddig csak kereskedők érdeklődtek az autó felől, nem tudom, hogy érdemes várni magánszemélyre vagy sem.. Örülnék ha valaki írna akinek van autó eladásban tapasztalata, hogy tudjak mérlegelni mi a jobb döntés

szept. 20. 16:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10 Neked kimaradt a online hirdetés , azon követed ki próbálkozik . Aki megadja a címét mobilját hirdetésnél az amatőr , az is aki leparkol ráír minden adatot és csodát vár . Cégnek sittesnek piti arcnak nem adunk el semmit .
szept. 21. 09:32
 12/12 anonim ***** válasza:

#11, az előző autómat konrétan magánszemélynek adtam el. Facebook csoportban raktam fel. Gyakorlatilag egy órán belül jelentkezett az az illető, aki 300 km-ről aztán el is vitte alku nélkül. Igaz, szándékosan a kategória alsóbb szegmensége áraztam be, mert nem árulni, hanem eladni akartam.

Facebookra mi a fenének raktam volna ki a címemet, meg a telefonszámomat?! Ha tudja a címemet, sokra megy vele, ha épp nem vagyok itthon, az autó meg vagy a munkahelyemen, vagy otthon a garázsban áll. Amikor az illető eljött megnézni, megadtam hogy milyen számon keressen és hol találkozzunk.

Vagy te webkamerán keresztül messengeren on-line szoktad mutogatni az autódat a vevővel soha nem is találkozol személyesen?! :O

"...az is aki leparkol ráír minden adatot..." Ilyen esezbe se jutott még. Már csak azért se, mert soha egyetlen autóm sem éjszakázott még az utcán. Mindig beállok a garázsba. Még akkor is ha csak egy órára hazaugrok napközben. Nem vagyom az utcán. Itt meg nehezen látná bárki is, tehát nem lenne túl hatékony marketing anyag.

szept. 21. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!