Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Budapest - Tihany: autópályán...

Budapest - Tihany: autópályán vagy útdíj nélkül?

Figyelt kérdés
Hogy szoktatok, hogy érdemes menni? 20 perccel gyorsabb pályán, de vennem kell matricát. Sosem voltam arra, Nyíregyházáról költöztem Pestre fél éve. Hétvégén szeretnénk elmenni kocsival Tihanyba.

szept. 20. 16:13
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Ha csak egyszer mész le, akkor nem éri meg.
szept. 20. 16:15
 2/9 A kérdező kommentje:

És a “mellék utak” milyenek? Jó az út, meg nem kell bemenni olyan csomópontokra, ahol sokszor van pl dugó vagy más miatt nehéz a közlekedés?

Én is afelé hajlok, hogy útdíj nélkül menjünk

szept. 20. 16:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én csak Székesfehérvártól tudom, odáig meg ha minden igaz a 7-es főúton jutsz le. Onnan viszont a 8-as egy 4 sávos 110km/órás út, azzal egészen Veszprémig eljutsz, onnan le Csopakra, az se rossz út, csak kicsit kanyargós, Balatonfüred és Tihany.
szept. 20. 16:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Nagyon jók a foutak van sok kanyargós rész is ha szereted
szept. 20. 17:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Fú bakker ennyire ráparázni az őszi kiürült Balatonra... Ha Nyíregyen eltaláltál, meg Budapesten is, akkor nem lesz gond a Balaton körül sem.

Sőt a legjobb lenne ha odafelé a 7-es főúton mész Szántódik, átkompozol, körbemészkálod Tihanyt, visszafelé pedig a 71-esen.

szept. 20. 20:12
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem parázok egyáltalán, csak sosem voltam a Balatonon sem, emiatt ismeretlen az egész :D

Állandóan külföldre jártunk nyaralni, repülővel.

szept. 20. 22:00
 7/9 anonim ***** válasza:
27%
Ja persze. Én meg a Holdra jártam űrsiklóval. Most csak azért voltunk kénytelenek a fonyódligeti szabadstrandra menni, mert kivonták őket a forgalomból.
szept. 20. 22:52
 8/9 anonim ***** válasza:

"20 perccel gyorsabb pályán, de vennem kell matricát"

Tehát 6600 Ft-ért nyersz 2x20 percet.

Döntsd el, hogy megéri-e.

Ui: Van Pest megye matricád, vagy hogy jött ki a 20 perc különbség?

szept. 20. 23:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Google Térkép annyival ír többet útdíj nélkül
szept. 21. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!