Opel Astra H kettős tömegű csere előtt állok viszont bardiba ez a motorkód/ kw nem létezik? 2007-1.7cdti 81kw 110-lo és 1.7dtr.forgalmi szerint?
A 110 Le-s Z17DTJ kódra hallgat hivatalosan. A DTR végá a 125Le-s.
Egyébként ha jól tudom, a lendkerék, kuplung mindkettőben megegyezik. Pl: [link]
Az Opel Astra H 1.7 CDTI motorral többféle változat is készült:
Z17DTH - 74 kW (100 LE)
Z17DTJ - 81 kW (110 LE)
Z17DTR - 92 kW (125 LE)
A te esetben valószínűleg a Z17DTJ motorkódról van szó, mivel ez 81 kW-os teljesítményű, ami megfelel a forgalmiban szereplő 110 lóerős adatnak. A DTR jelzés gyakran a Z17DTR motorra utal, amely a 125 lóerős változat.
Érdemes megpróbálnod az alkatrészeket a motor pontos kódja alapján keresni, amelyet megtalálhatsz a motorszámnál, vagy felveheted a kapcsolatot a Bardival, hogy pontosítsák a keresést az autód adatainak megadásával.
#3, a Z17DTL-t 80Le-vel lehagytad. Csak hoyg teljes legyen az 1.7-es H Astrák listája. :)
Én is ezt írtam neki, hogy a 110 Le alapján DTJ lesz az. Simán elírhatják a forgalmiban. De a biztos valóban, ha megnézi a blokkon.
Azonban lényegtelen is, mert ugyanaz a lendkerék, kuplung van DTJ-n és DTR-en is. Azért raktam be a linket, az is így hozza. Meg feltételezem olcsóbb is, mint a Bárdi magánszemélynek.
Csak biztos én fogalmaztam rosszul, úgy veszem észre, valahogy nem ment át megfelelően az infó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!