Mitől rángat,dadog,erőtlen az autóm?
Sziasztok!
Adott egy e36 20i(M52B20).Kb 2ezertől kezdi és 3ezerig tart ,hogy rángat a motor vagy erőtlen, de amint átlépi a 3ezres fordulatot már el is kezd húzni szépen és megszűnik a hiba.
Szerintetek mi lehet a baj? Köszönöm a segítséget előre is
Sziasztok!
Elkezdtük kicserélni a gyertyákat és a trafókat ( van egy másik motorom, ami jó, arról raktuk át mind a hatot) ,csere közben észre vette haver hogy a légtömeg mérő utáni gumi könyök ( nem tudom mi a pontos neve) , szét van repedve és úgy volt össze szigszalagozva. Újra tekertük átmenetileg megnézni mit mutat, jónak tűnt, bár főleg hidegen csinálta és rosszabb időben, most pont egyik se volt adott szóval fixre nem tudom mondani, de valszeg ez lesz a baja.
(Nincs sok ideje nálam az autó, így sajna 0 infó van mindenről.)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Igen, ez az összes benzines M motoron típushiba, mindegyik kiszakad. Szerencsére pár ezer forintos tétel.
Köszönöm az infót 4-es!
Azt nem tudod véletlenül, hogy ennek mi a pontos neve.
Illetve bárdinál vagy unixnál hogy keressek rá? Alkatrész név és méret alapján, vagy elég a motor típusa és úgy?
( Az alkatrész neve mindenképp érdekelne)
Bárdinál úgy találod meg, hogy Motor és segédberendezései, majd Csövek és bilincsek. Több minden lesz ott, kép alapján megismered. Utángyártottak közül legjobb a Febi szerintem.
Járműtípus vagy alvázszám alapján lehet keresni egyébként.
Közben rájöttem ,hogy analfabéta vagyok... Megtaláltam. Bocsi, csak eléggé fáradt vagyok.
Köszönöm a segítséget!
Szívesen. Ha bizonytalan vagy valamiben, keresd meg gyári robbantott ábrán, pl. [link]
Itt mindenhez találsz gyári cikkszámot, amit be lehet írni az Unix/Bárdi keresőjébe, és ki fogja dobni rá az utángyártott alternatív alkatrészeket.
Gyári OEM alkatrészek beszerzéséhez a dunaharaszti Kékfehér Parts céget ajánlom, nagyon korrekt és széles körben tájékozott srácok. De minden brutál drága, pl. gyári klímakompresszor 650 ezer forint ehhez a motorhoz. De van, amiből érdekes gyárit venni. Én pl. VANOS olajcsőből, főtengely-jeladóból, vezérműtengely-jeladóból vettem. Ugyanilyen motoros E39 az egyik autóm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!