Tartasz bikakábelt az autódban akkumulátor lemerülés estére?
Figyelt kérdés
szept. 18. 16:50
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
nem tudom mi az
nincs autóm
24 szavazat
2/9 anonim válasza:
Az egyikben van. Ha lemerul az aksi akkor tudok segitseget kerni, ha a masik autoban merul le akkor pedig elmegyek a felesegemnek segiteni, de o keveset autozik.
3/9 anonim válasza:
Van bikakábel rendszeresítve az autóban, emellett van egy bikázó készülékem is, amivel kamiont is bikáztam már be.
4/9 anonim válasza:
Bikakábel, vontatókötél, jó ha van az autóban. Azért az autó is legyen rendben.
7/9 anonim válasza:
1. AZ nem jelent semmit, egy bikázás 5 perc max.
De mire te hozzád kimegy az az autóklub rád esteledik.
8/9 anonim válasza:
Van, sosem lehet tudni mikor fog kelleni, de pár éve vettem powerbankos bikázót, mert egész jó áron találtam valahol, és már kellett használnom kolléga autóját azzal bikáztuk be, ha már van akkor legyen kipróbálva, és működött. Annak 2-3 havonta mindig ellenőrzöm a töltöttségét és töltök rá mert sose lehet tudni mikor fog kelleni. Egyik ismerősöm is vett ugyanolyat és majdnem teljesen lemerült akkus autót is betudtak indítani vele, igaz nehézkesen de működött. Meg én azért kb fél évente ellenőrzöm az akku sarukat, télen ha sok a rövidtáv felrakom kicsit tölteni, biztos ami biztos. De ott a bika kábel is ha esetleg kellene akár nekem, akár másnak segíteni, elfér.
9/9 gungasam válasza:
van, + ék a kerék elé-mögé, +vontatókötél és macheta meg pajszer. alapfelszerelés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!