2/5 anonim válasza:
Gyenge/szar a gyári alvázvédelme, ezért rohad az alja. Ennyi. 2010-2012 környékéig volt így, utána javították rajta, annál újabbak már nem annyira hajlamosak rá, de annál korábbiak, pl. a 3 és a 6 a 2000-es évekből mind porrá rohadt már. Javítani nem éri meg őket, rengeteg pénzbe kerül helyrehozni.
3/5 anonim válasza:
A gyártástól számítva viszonylag rövid időn belül környezeti hatásokra indukált eletrokémiai korróziós folyamatok indulnak be a karosszéria fém alkatrészein.
Nagyjából ezt kell érteni az alatt. Nem tudom mi nem világos, vagy mit szeretnél bővebben megtudni.
4/5 anonim válasza:
Negyediknek akkor leírom én is: rohadnak.
Vannak akik azt mondják, hogy ez a 2000-es évekig volt igazán probléma, én is ismerek olyan embert, akinek a 12 éves 6-os Mazdája a mai napig nagyon szép alulról is, és nem volt javítva.
De ilyeneket azért nem olvasna az ember, ha nem lenne probléma a valóságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!