Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mazda 6 miert nem huz?

Mazda 6 miert nem huz?

Figyelt kérdés
Van egy mazda 6 gh 2008 2.0 dizel nem húz hogy kellene.Voltam vele szervizbe turbot le vettèk stb,de mèg most se olyan mint volt.Autopàlyán egyszer csak gondolt egyet 90-től nem ment tovább.Amit èszre vettem inkább délutan csinalja mikor meleg van vagy sokat jarok vele reggel mikor hűvös a levegő jobban megy.Azèrt irtam ide mert mindenhol csak találgatnak ès gondoltam hátha valakinek van volt ilyen auto ès tudna valamit.

szept. 13. 12:34
 1/3 anonim ***** válasza:
84%

Mert mi szerinted innen tudunk bármit, ami nem találgatás? :D Lényegtelen, hogy más járt-e már így, mert mi rá a garancia, hogy neked is ugyanaz a baj? Semmi, tehát az is csak találgatás.

Kifúj valahol. Tessék. Remélem előrébb vagy ezzel.

szept. 13. 12:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Esetleg valami túlmelegszik és letilt.
szept. 13. 18:47
 3/3 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem lehet hogy valami megrepedt.
szept. 13. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!