Mire mondják, hogy "palakcbahuggyozó kamionosok"?
Figyelt kérdés
Többször találkoztam ezel a kifejezéssel a facsén.szept. 13. 12:12
1/5 anonim válasza:
Ha nagyon sietnek, akkor nem állnak meg, hanem palackba pisilnek.
2/5 A kérdező kommentje:
Ennyi? Azt hittem, van valami misztikusabb része is a történetnek. Amúgy ez szabályos?
szept. 13. 12:16
3/5 anonim válasza:
Sokszor nincs idő lehetőség, B-tervnek elmegy.
4/5 anonim válasza:
Életemben nem hallottam még ezt így. De nem kell nagy képzelőerő ahhoz, amit az #1 is írt. Mindenesetre manapság annyira nem lehet gyakori. Autópályák mellett elég sűrűn vannak benzinkutak, pihenők. Azon kívül, sima országúton mellett bárhol meg tud állni az ember, ha nagyon SOS. Ugyan nem kamionnal, de céges autókkal egy időben elég sokat jártam. Én is pisáltam út melletti erdős részen. Szerintem sokkal kevésbé körülményes, mint palackba. Minek?!
5/5 anonim válasza:
Nem a sietség miatt csinálják. Egy megállás-újra elindulás, utazó sebesség felvétele egy 40 tonnás kamionnál 4-5 liter üzemanyagba kerül, ami már meglátszik az átlagfogyasztási adatokban is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!