Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akinek van/volt opel onsignia...

Akinek van/volt opel onsignia és itt a sedan kivitelűre gondolok, milyen problémai vannak vele?

Figyelt kérdés
Ilyen autót szeretnék nagyon nekem corsa D-m van, és megtetszett az insignia. Viszont többen lebeszéltek róla mert elvileg problémás autó. Nagyon sajnálnám ha tulajok vagy volt tulajosok is hasonlókat írnának róla, de az a biztos, ha olyantól kérdezem akinek esetleg volt ilyen autója. Az hogy “persze egy elhanyagolt autó az mindig rossz lesz amit karban tartanak annak meg kevésbé lesz baja” ismerem már sokszor hallottam. Úgyhogy a kérdésem személy szerint kinek milyen tapasztalata van vele mik a főbb hibái stb.

szept. 11. 12:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem ártana tudni hogy milyen motorral akarod venni...
szept. 11. 17:15
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen láttam van több típusú is, mindegyikre kíváncsi volnék!

Kinek milyen van, és milyen tapasztalatai vannak vele.

Benzin; dízel minden méret egyaránt érdekel.

szept. 11. 22:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

2.0 Cdti. 160Le. Jelenleg ez van.

Utólag meg van csapágyazva a motor, 2 évenként olajpumpatömítést kap akkor nagy gond nincs vele.

A többi az apróság: beázhat a fényszóró és a xenon trafót tönkreteszi. Elreped a kiegyenlítőtartály. Toronycsapágyak, egyéb kopóalkatrészek, futómű geometriája "elmászik" darálni kezdi a 4 gumit. Az itthoni utakon ezek alkatrészek, szilentek nagyon gyorsan elhasználódnak. Turbó cső hosszában elhasad. A helyére sport szilikont szoktak feltenni, sokkal jobb mint a gyári ez nem fog elhasadni.

Többi általános karbantartás, mint más autóknál. A valóságban nem egy ijesztő hiba. Az egész autó könnyen javítható. Van hely a motortérben és mindenhez könnyen hozzá lehet férni.

szept. 17. 15:11
 4/7 anonim válasza:
100%
Attól függ milyen évjárat… nekem 2016 os van itt nincs gond a motorral, váltóval, viszont van adblue, nox szenzor melyből 2 darab van és ha beszarik darabja 130 ezer forint, plusz ha az adblue adagoló bemondja az unalmast akkor 400 ezer a javítása így én inkább kiirattam.. de cseréltem már turbócsövet, izzítógyertyát és kuplungot is és most van 170 ezer km az autóban. Vannak autók aminek kevesebb problémája van mint az insigniának, de én nagyon szeretem mert gyönyörű kívűl, belül és egy élmény vezetni :)
okt. 8. 22:55
 5/7 anonim válasza:
100%
4 es voltam még cseréltem a hűtőt is és a kiegyenlítőtartályt is.. ezeket elfelejtettem, így mostmàr teljes a lista :)
okt. 8. 22:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek! Tehát összeségében nem ördögtől való autó mint ahogy sokan el akarnak vele ijeszteni... Tehát nem teszek butaságot, ha ilyen kategóriában gondolkozok, nagyon tetszik nekem is "mindegyik" kivitel!
okt. 11. 19:46
 7/7 anonim válasza:
Nem, de én vétel előtt mindenképp átnézetném nem e volt törve vagy esetleg nincs e valami rejtett hiba.. minden tökéletesen működik-e rajta meg ugye a legfontosabb, hogy mik voltak már benne cserélve… és azt még tudnod kell hogyha 2015 utánit veszel akkor 120000 km-nél nagy szervíz ez nekem 250 ezer forint volt.. bár valszeg több km van ezekben a kocsikban, de ha olyat találsz amibe 110000 km van akkor alkudj sokat 😁
okt. 11. 20:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!