Ha egy autóhoz gyárilag létezik sima illetve enyhén sötétített hátsó lámpa és én az előbbit kicserélem az utóbbira azért műszakin szólhatnak?
A kérdés adott!
Tehát van gyárilag sima illetve enyhén sötétített kivitelű hátsó lámpa is az autómhoz.
Kicsit jobban néz ki a gyári sötétített és parkolókban is láttam már nem 1 ilyen autóban mint az enyém hogy a sötétebb kivitelű van benne Úgyhogy csak szabályos főleg hogy gyárilag is jöttek ki ilyennel és benne GM logo is! (Opel)
Szerintetek? Nem lesz gond vele műszakin ha bontottban veszek 2 ilyet amiben benne a gyári GM logo?
Sokszor látok sokkal sötétebbre vagy korom feketére fóliázott lámpás autókat is. Az enyémhez ami kapható az ezektől sokkal szolidabb.
Az elsőből is létezik egyébként ilyen hozzá hogy sötétített Gyáriban is és Depo/Tyc utángyártottban is!
Ott annyiban különbözik hogy a belsejében lévő keret a foncsor körül nem ezüst hanem fekete!
Ilyen kivitelű van elől az autómban és ezért a legutóbbi vizsgán egy szót sem szóltak!
Nem foglalkoznak vele.
Anno nekem az opelom gyari irmscher szettel jott ki fekete/lila lampaval. Muszakin sose volt gond, a rendorokkel annak inkabb.
Szuper.
Remélem azért senkinek tényleg semmi baja nem lesz vele. (Fényereje nappal ránézésre ugyanaz mint a simának,illetve mivel gyári ezért tudni is kell neki a gyárilag megadott fényáteresztő képességet másképpen nem vehetne részt a közúti forgalomban mint az autó kiegészítője!)
Igen sajnos annyi féle autó van és bizonyos dolgokkal nincsennek tisztában ők sem.
De lehetetlenség is minden márka minden típusához megjegyezni ami fut az utakon,hogy mi a gyári és mi az utángyártott illetve módosított,de ők sem hülyék láttak már gondolom sokmindent így ha fóliás a hátsó lámpa azt hamarabb megmondja szerintem mintha utólag fújt vagy gyári sötétített.
Ismerem az Irmscher szettet szép is az! (Nekem G astra van,ahhoz is vannak ilyen kiegészítők!)
A gyárihoz senki nem szól semmit, a tuningmukucs lefóliázott f@sokat viszont jogosan vegzálják. Világító/fényjelző berendezést módosítani tilos. Csak gyári vagy típus jóváhagyással rendelkező szerelhető be.
Astrára van gyári füstszínű, minden probléma nélkül kicserélheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!